Modifica setarile cookie
Toate categoriile

A fost inventată ciocolata cu vin. Cât costă un baton ”Di Vino”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Care este cadoul perfect: ciocolată sau vin? Un maestru ciocolatier din Toscana le-a combinat pe ambele, creând "Di Vino" - un baton de ciocolată infuzat cu un vin Cabernet.  

Păstrează, desigur, secretul în privința rețetei și anumitor ingrediente, dar denumirea pe care a ales-o sugerează gustul.

În italiană, cuvintele "di" și "vino", luate separat, înseamnă "din vin", dar, combinate, se traduc prin ”divin”.

O ciocolată costă 17 euro

Cecilia Tessieri Rabassi a fost premiată pentru rețetele sale originale de ciocolată, la care a ajuns experimentând în laboratorul său din Capannoli, lângă Pisa.

Vinul roșu infuzat dă culoarea mai închisă a ciocolatei Di Vino. Batonul de 75 de grame costă 17 euro. 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult