Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Achiziție de lux pentru „frații Dedeman”. Au cumpărat unul dintre cele mai mari complexuri hoteliere din Elveția

Frații Adrian și Dragoș Pavăl, proprietarii Dedeman, au cumpărat complexul hotelier de 5 stele Waldhaus Flims Wellness Resort, din Elveția.

Așadar, frații Pavăl au făcut această achziziție împreună cu operatorul hotelier lituanian Apex Alliance Hotel Management, care gestionează 5 hoteluri în București.

Waldhaus este o unitate celebră și deosebit de luxoasă, veche de 150 de ani, care se află în stațiunea elvețiană Flims. Complexul hotelier va fi redeschis cu această ocazie, iar evenimentul ar putea avea loc în 2025. Tranzacția urmează a fi definitivată în următoarele săptămâni, informează Profit.ro.

Anterioriul proprietar al Waldhaus Flims Wellness Resort a fost compania americană de investiții Z Capital Partners. Aceasta l-a achiziționat în 2015, dar l-a închis în vara anului trecut din cauza costurilor foarte ridicate pentru a-l întreține.

Compania Pavăl Holding deține un portofoliu diversificat în valoare de câteva miliarde de euro în diverse sectoare precum retail, imobiliar, agricultură, energie și producție.

Citește și
Dragos Paval
Ion Țiriac nu mai este cel mai bogat român. Cine l-a întrecut. Surpriza de pe locul 3

De partea cealaltă, grupul lituanian Apex Alliance este specializat în dezvoltarea și gestionarea de hoteluri. Portofoliul de investiții al grupului se ridică la 530 de milioane de euro. Waldhaus Flims extinde portofoliul hotelier al grupului la 17 hoteluri în prezent în Elveția, Italia, România, Polonia, Lituania și Letonia. Acestea includ cinci hoteluri de lux. Compania grupului Apex Alliance Hotel Management este francizatul oficial și reprezintă mărci precum Hilton, Marriott și Radisson, notează publicația Blick.  

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult