Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un polițist local din Bârlad și-a vândut uniforma la mica publicitate. Incredibil la cine a ajuns

Un polițist local din Bârlad și-a vândut uniforma pe OLX, dar aceasta a ajuns chiar pe masa șefului său, după ce a fost cumpărată de jurnaliștii unei publicații.

Polițistul local din Bârlad a făcut tot i-a fost în putință să-și vândă pe OLX uniforma de serviciu, faptă interzisă de lege, dar în cele din urmă aceasta a ajuns chiar pe masa șefului său, după ce a fost cumpărată de jurnaliștii publicației Vremea Nouă.

Inițial, bărbatul ș-a scos la vânzare uniforma de serviciu- inclusiv haina inscripționată pe spate cu Poliția Locală- pe un cont OLX din Iași.

A fost anunțat însă de liderul de sindicat al Poliției Locale Bârlad că anunțul său a fost văzut de jurnaliști, motiv pentru care l-a retras și l-a repostat, pe 31 ianuarie, pe un cont OLX din Târgu Mureș.

 

Citește și
cladire Bucuresti
Clădire de patrimoniu, demolată ilegal în București. Doi funcționari și o polițistă locală au fost reținuți
A luat 300 de lei pe uniforma de serviciu

 

Ziariștii au aflat însă și de această tentativă și au reușit să cumpere obiectele de uniformă cu 300 de lei, cerând ca pachetul să fie livrat la Galați, pentru ca polițistul local să nu intre la bănuieli.

Coletul cu uniforma a ajuns apoi pe masa directorului Poliției Locale Bârlad, cu tot cu chitanță și dovezile că a fost vândută pe OLX de către subalternul său.

„Vor fi efectuate verificări cu privire la situația semnalată, având în vedere prevederile HG 1332/2010, urmând a fi luate măsurile legale în funcție de rezultatul acestora”, a anunțat șeful Poliției Locale Bârlad.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult