Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un pachet care ticăia a fost detonat în fața sediului MAI. Ce conținea de fapt acesta

Oamenii legii au detonat miercuri un pachet suspect chiar în fața sediului MAI din Chișinău, în urma unei operațiuni de o amploare nemaiîntâlnită până acum. La final, au realizat că în pachet se aflau un ceas de perete și flori.

 

Forțele de ordine au fost alertate de un carabinier care patrula în zonă că lângă o bancă din fața MAI este abandonată o pungă.

Polițiștii au încercuit imediat zona, iar geniștii au decis să recurgă la o explozie controlată a pachetului suspect.

 

Trecătorii au fost avertizați că urmează o explozie, iar circulația a fost întreruptă, ceea ce a dus la formarea de cozi kilometrice, scrie Pro TV Moldova.

După explozie, oamenii legii au constat că în pachetul detonat și pentru care au blocat centrul Chișinăului se aflau un ceas de perete și flori.

 

Alertă cu bombă și la Ambasada Rusiei

 

”A fost necesară dezamorsarea acestui obiect pentru că nu se știa sigur ce este acolo. Asta presupune și bubuitura care a avut loc. Nu a fost un obiect explozibil acolo”, a declarat Alina Zbancă, consiliera ministrului de Interne.

În urmă cu două zile a mai fost o alertă cu bombă la Ambasada Rusiei din Chișinău, dar atunci nu a mai fost detonat pachetul suspect, în care s-au dovedit a fi haine..

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult