Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Trei tineri din Republica Moldova, cu dublă cetățenie, prinși în vamă cu ciuperci halucinogene. Vameșii au avut un șoc

Trei tineri dublă cetăţenie, română şi moldovenească, s-au prezentat în vama Oancea având asupra lor cannabis și ciurperci halucinogene.  

În urma controlului de forntieră, vameșii au descoperit că cei trei cumpăraseră drogurile pentru consum propriu.

Cei trei au vârste de 28, 30 şi 34 de ani.

„În baza profilului de risc, poliţişti de frontieră au solicitat lucrătorilor vamali efectuarea unui control amănunţit asupra mijlocului de transport şi persoanelor, ocazie cu care a fost descoperită în compartimentul torpedou şi bagajele personale o substanţă vegetală de culoare verde-oliv, cu miros înţepător, substanţă susceptibilă a face parte din categoria drogurilor de risc, (canabis), în greutatea de aproximativ 20 de grame şi aproximativ 80 de grame de ciuperci halucinogene. Cu privire la cele constatate, persoanele au declarat că substanţele descoperite le aparţin şi le-au achiziţionat pentru consum propriu", se menţionează în comunicatul de presă.

Substanţa descoperită şi ciupercile halucinogene au fost ridicate, ambalate, sigilate şi urmează să fie predate lucrătorilor din cadrul Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate Galaţi.

Citește și
Denise DuBarry
O celebră actriță a ajuns să arate ca un monstru din cauza unei ciuperci mortale: „Nu doresc nici celui mai mare dușman”

În cauză a fost sesizat DIICOT Galaţi, în vederea cercetării faptelor sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tentativă la contrabandă calificată, deţinerea de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult