Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Tânăra incendiată în Mehedinți, în stare mai bună. Ce au declarat medicii de la Grigore Alexandrescu

Tânăra de 17 ani din Mehedinţi, incendiată de un individ care a mai ucis 5 oameni, este într-o stare mai bună.

Ea a fost operată astăzi pentru a treia oară. Nu mai este intubată și a fost mutată la secția de chirurgie plastică, au declarat medicii de la spitalul Grigore Alexandrescu.

Fata are arsuri pe 90% din suprafaţa corpului. După internare, a respirat doar cu ajutorul aparatelor. A fost intubată și ventilată mecanic, având arsuri inclusiv pe căile respiratorii superioare.

Atacatorul avea în cazierul său nu mai puţin de 4 crime. În realitate a luat 5 vieţi, pentru că a omorât inclusiv o gravidă cu un prunc în pântec. Cu toate acestea, suspectul s-a bucurat anul trecut de libertate după ce a beneficat de recursul compensatoriu.

Ion Turnagiu, cercetat pentru tentativă de omor, a recunoscut în fața judecătorului, atunci când a fost audiat, că i-a dat foc fetei, spunând că-i pare rău, dar că dorește să i se acorde o șansă pentru a o ajuta pe victimă să-și revină.

Citește și
incendiata Mehedinti
Fata care a fost incendiată este în stare gravă, dar stabilă. Va suferi o nouă operație

Bărbatul a murit luni seară în Spitalul din Drobeta Turnu Severin, unde fusese adus joi, după ce a încercat să se spânzure în arestul IPJ Mehedinţi, folosind lenjeria intimă şi tricoul.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult