Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Șeful Metrorex a folosit ranga la acțiunea de la metrou. Ministru: ”Un cartel se destructurează cu ranga”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, l-a susținut pe directorul companiei Metrorex, care, a folosit o rangă pentru a ajuta la dezafectarea unuei construcții de la metrou.

Drulă a declarat la Palatul Victoria că ”un cartel se destructurează cu ranga”, făcând astfel aluzie la sindicatul condus de Ioan Rădoi, care deține spațiile comerciale care sunt acum demolate de către autorități.

”Am văzut comentarii despre folosirea de către directorul general a unei răngi și vreau să spun că da, un cartel se destructurează cu ranga. Și îl felicit pentru un act de asumare și un act de curaj.” - a spus ministrul Transporturilor.

Miercuri, în timpul acțiunii de demolare a spațiilor comerciale de la metrou, care a fost declanșată de către Primăria Sectorului 2 la solicitarea Ministerului Transporturilor, directorul general Metrorex Ștefan Paraschiv a încercat să deschidă cu ranga ușa unui magazin care încă avea marfă în interior.

Primăria Sectorului 2 a început, miercuri, evacuarea şi demolarea spaţiilor comerciale amplasate ilegal pe domeniul public al statului la metrou, primul punct vizat fiind staţia Ştefan cel Mare.

Citește și
metrou evacuare spatii comerciale
VIDEO. Autoritățile au început demolarea chioșcurilor și magazinelor de la metrou

Astfel, muncitorii ADP au demolat primul chioșc care era amplasat în stația de metrou Ștefan cel Mare, după ce au scos marfa afară.

Acțiunea de demolare a început dimineață la ora 09.00, fiind o surpriză atât pentru jurnaliști, cât și pentru patronii acestor magazine, care s-au plâns că nu au fost anunțați și că nu au avut timp să evacueze produsele.

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult