Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Raport: rămăşiţele găsite în pădurea de lângă "casa ororilor" din Caracal nu sunt ale Alexandrei

Autorităţile au anunţat miercuri rezultatele raportului preliminar al legiştilor privind resturile de oase găsite în pădurea în care Dincă susține că ar fi aruncat trupul carbonizat al Luizei

"Din analiza raportului preliminar de expertiză medico-legală antropologică rezultă că fragmentele osoase examinate provin de la o persoană de sex feminin cu vârsta cuprinsă între 15-19 ani și că sunt altele decât cele ce s-au individualizat anatomic printre resturile scheletale descoperite în urma percheziției domiciliare efectuate la data de 27.07.2019 la locuința inculpatului Dincă Gheorghe", se arată în comunicatul oficial al DIICOT.

Raportul confirmă astfel că ar fi vorba despre 2 victime - una ale cărei oseminte au fost găsite în curtea "casei ororilor", iar a doua, în pădurea de lângă Caracal unde Gheorghe Dincă a declarat că a aruncat cenuşa cadavrului Luizei Melencu.

Cum osemintele găsite în casă au fost confirmate ca fiind ale Alexandrei, este vorba despre o altă victimă, cel mai probabil Luiza.

În această zonă de pădure s-u găsit rămăşiţe umane şi cenuşă, care odată cernuta, a scos la lumină alte fragmente osoase şi dinţi, spun anchetatorii. Toate aceste probe biologice au fost trimise la Bucureşti, la Institutul Naţional de Medicină Legală pentru că experţii să facă testele ADN şi expertiza antropologică. Sunt singurele date care vor putea arata cu adevărat identitatea victimei.

Citește și
Politisti de la criminalistica verifica terenul din curtea casei inculpatului Gheorghe Dinca
Gheorghe Dincă a revenit în "casa ororilor" din Caracal. Misterul gropilor cimentate

"Prin adresa din data de 13.08.2019, Institutul Național de Medicină Legală ”Mina Minovici” a înaintat către Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism raportul de expertiză medico-legală antropologică asupra fragmentelor osoase găsite cu ocazia conducerii în teren a inculpatului Dincă Gheorghe la data de 05.08.2019 în zona de lizieră de pădure, amplasată pe terenul Stațiunii de cercetare și dezvoltare agricolă Caracal, indicate de către inculpat ca aparținând victimei majore."

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult