Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Patrick Mouratoglou a rupt tăcerea. Cuvintele grele pe care le-a folosit când a fost întrebat despre Halep: "A fost oribil"

Simona Halep se pregătește intens pentru revenirea în tenis, după ce Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne i-a redus suspendarea pentru dopaj de la 4 ani la doar 9 luni. 

Fostul antrenor al dublei câștigătoare de Grand Slam, Patrick Mouratoglou, a vorbit deschis despre cazul sportivei noastre. Atunci când a descris situația în care s-a aflat Simona Halep, francezul a folosit cuvinte grele, precum: iad, oribil sau înfricoșător.

"A fost oribil, a fost înfricoşător", a declarat Mouratoglou despre zilele de după ce s-a anunţat perioada de suspendare a Simonei Halep.

"Ea nu ştia dacă va putea juca din nou cândva. A trecut prin iad cu ceea ce s-a întâmplat cu povestea cu dopajul", a explicat, pentru Tennis Channel, Mouratoglou.

Francezul a povestit cum a fost atunci când a venit iniţial rezultatul pozitiv al testului, spre surprinderea lor.

Citește și
simona halep
Simona Halep a plecat la Miami. Românca va participa „cu emoții” la turneul din SUA: „Nu știu ce va fi”

"Este înfricoşător pentru că nu ştii dacă vei putea stabili ce s-a întâmplat cu adevărat", a spus el.

"De fapt, când a început, nici măcar nu ştiam ce s-a întâmplat, pentru că nu ai idee cum poţi avea această substanţă în urină. Şi atunci trebuie să cauţi şi trebuie să dovedeşti de unde provine, altfel primeşti (pedeapsa) maximă", a adăugat acesta.

"Bineînţeles că am urmărit situaţia zi de zi", a declarat Patrick Mouratoglou.

"Sunt foarte, foarte uşurat pentru ea, pentru că adevărul a prevalat în cele din urmă. Să o avem înapoi este fantastic şi pentru tenisul feminin. Abia aştept să o văd jucând şi sunt sigur că şi mulţi oameni aşteaptă acest moment", a mai spus acesta.

Simona Halep va reveni în tenis la Miami Open, turneu care se va desfășura în perioada 19-31 martie.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult