Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Pacientă inconștientă, cărată prin zăpadă până la ambulanță. Mașina nu mai putea înainta, într-o comună din Vaslui

O pacientă inconștientă a fost cărată până la ambulanță pe o aleză, întrucât autospeciala nu putea să mai înainteze din cauza zăpezii. Echipajul a intervenit luni într-o localitate din Bârlad, la o femeie găsită prăbușită în casă.

Femeia a fost cărată câteva sute de metri cu o aleză din dotarea maşinii de salvare până la mașina SAJ Vaslui, rămasă împotmolită în zăpadă, în comuna Măluşteni, transmite Agerpres.

Mai mult, a fost nevoie ca autospeciala să fie împinsă de câțiva săteni pentru a putea porni de pe loc, potrivit reprezentanţilor SAJ Vaslui.

„Serviciul de Ambulanţă Vaslui a fost solicitat să intervină în localitatea Ghireasca, din comuna Măluşteni, pentru o femeie în vârstă de 51 ani, care a fost găsită inconştientă în casă de către vecini. La locul solicitării a fost trimisă o ambulanţă tip C2 cu medic din substaţia Bârlad, care a găsit pacienta în stare gravă, inconştientă. I s-a acordat primul ajutor, a fost intubată şi ventilată mecanic, după care s-a încercat pornirea către spitalul din Bârlad, dar sub carosabil, sub zăpada care se acumulase era gheaţă, astfel încât ambulanţa nu a putut porni singură, fiind nevoie de ajutorul câtorva săteni, care au împins-o câţiva metri pentru a putea pleca spre Bârlad. Pacienta a fost predată ulterior, în stare stabilă hemodinamic şi respirator, Compartimentului de Primiri Urgenţe de la Spitalul Bârlad", a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ Vaslui, Daniel Ungureanu.

Poliţiştii au deschis un dosar pentru vătămare corporală din culpă în cazul femeii.

Citește și
Ambulanta
O fată de 17 ani care a chemat ambulanța ar fi fost agresată sexual de asistentul medical. Poliția a deschis dosar penal

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult