Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ozana Barabancea se plimba fără griji printre oameni în timp ce era infectată cu coronavirus

Ozana Barabancea se plimba liniștită printre turiștii din Sinaia și interacționa cu oamenii în timp ce era infectată cu noul coronavirus.

 

Evident, artista nu avea cum să știe la acea data că avea Covid-19, dar rămâne semnul de întrebare câți oameni s-au putut infecta la rândul lor de la ea.

Ozana Barabancea a fost surprinsă week-end-ul trecut în timp ce se plimba prin Sinaia, alături de o prietenă, scrie Replica de Constanța.

Vedeta a intrat în contact cu mai multe persoane aflate la terasă, însă și-a continuat plimbarea după câteva minute, nedorind să se așeze la vreo masă.

Pe contul de Facebook, Ozana Barabancea a postat și un filmuleț din care se înțelege că a făcut și o vizită la mormântul părintelui Arsenie Boca, după vizita din Sinaia.

Citește și
Fabrica
Focar de coronavirus la fabrica de ciocolată Kandia: 20 de angajați sunt pozitivi. Ce spune compania

 

Internată la secția de copii

 

Ulterior, artista a aflat că este infectată cu noul coronavirus și a fost internată joi la o rezervă a Secției pentru copii a Spitalului ”Matei Balș”, întrucât unitatea medicală nu mai are locuri de internare în saloanele destinate pacienților adulți.

Și cântărețul Marcel Pavel a fost confirmat cu noul coronavirus miercuri seară și a fost transportat cu izoleta la spitalul ”Matei Balș”.

În urmă cu doar câteva zile, Marcel Pavel s-a aflat pe platourile de filmare ale emisiunii ”Te cunosc de undeva”, acolo unde a interacționat cu Ozana Barabancea, dar și cu Andrei Ștefănescu, ambii depistați pozitiv ulterior virusul SARS-CoV-2.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult