Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O pisică a stat aproape cinci zile sub planșeul Podului Izvor din Capitală, după ce fisura prin care intra a fost reparată

O pisică a fost salvată de Poliția Locală a Municipiului București după aproape cinci zile de captivitate sub planșeul Podului Izvor din Capitală, anunță insituția.

”O pisică “asfaltată” sub planșeul Podului Izvor din Capitală a fost salvată, luni seara, după aproape cinci zile de captivitate.

Felina își făcuse culcuș în spațiul tehnic al podului - printre conductele și cablurile subterane ce traversează Splaiul Independenței – în care intra printr-o gaură de la marginea trotuarului. Pentru că fisura a fost acoperită cu ocazia unor lucrări de reparații, pisica a rămas blocată în interiorul planșeului de beton. Îngrijorați de soarta patrupedului, câțiva iubitori de animale au alertat Poliția Locală a Municipiului București. După mai multe ore de intervenție, la care - alături de polițiști locali ai D.G.P.L.C.M.B.- au participat și angajați I.S.U.B.I.F și lucrători ai Administrației Naționale Apele Române, pisica a reușit să iasă “din capcană” și să fie preluată în condiții de siguranță”, transmite instituția.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult