Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O mașină a ars ca o torță în Cluj Napoca, după ce a lovit o conductă de gaz. VIDEO

Your browser doesn't support HTML5 video.

O mașină a ars ca o torță, marți dimineața, în Cluj Napoca, după ce a lovit o conductă de gaz.

Pompierii au intervenit pentru a stinge flăcările care au cuprins un autoturism după ce acesta a ieșit în afara părții carosabile și a avariat branșamentele de alimentare cu gaz și electricitate a unui imobil situat pe Calea Turzii din  Cluj-Napoca.

Echipajele de intervenție au găsit autoturismul cuprins în totalitate de flăcări, fără ocupanți înăuntru, poziționat deasupra branșamentului de gaz deteriorat, cu scăpări de gaze care alimentau incendiul.

Mașina era condusă de un bărbat de aproximativ 50 de ani. Echipajul SMURD a acordat asistență medicală de urgență bărbatului, care prezenta politraumatisme, era conștient, însă necooperant. Acesta a fost transportat la spital pentru îngrijiri de specialitate.

Pompierii au acționat pentru stingerea flăcărilor care au cuprins autoturismul și pentru degajarea acestuia de deasupra branșamentelor de gaz și electricitate.

D asemenea, echipe ale distribuitorilor de utilități au fost solicitate la fața locului pentru oprirea alimentării cu gaze și electricitate.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult