Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Individ care fura din bancomate, prins de polițiști. Cum opera și câte fapte ar fi comis

Un individ care fura din bancomate a fost ridicat de polițiști vineri, în sectorul 5 al Capitalei. Bărbatul bloca fanta bancomatului, iar apoi își însușea banii rămași acolo care nu fuseseră retrași de clienți.

Un bărbat care instala dispozitive artizanale în fantele ATM-urilor a fost prins de poliţişti, a anunţat, vineri, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB), potrivit Agerpres.

Vineri, poliţiştii de la Serviciul de Investigaţii Criminale - Sector 5 au făcut o percheziţie domiciliară în Bucureşti într-un dosar penal privind săvârşirea mai multor infracţiuni de furt calificat. Până acum, au fost înregistrate șapte asemenea fapte, transmite Direcția Generală de Poliție a Municipiului București.

Pe 23 iulie, Secţia 20 Poliţie a fost sesizată, prin apel 112, de către un bărbat cu privire la faptul că, în timp ce a retras bani de la un bancomat, în Sectorul 6, i-ar fi fost sustraşi o parte din ei, prin montarea unui dispozitiv artizanal pe fanta ATM-ului respectiv.

Ulterior, la 31 iulie, la nivelul Serviciului Investigaţii Criminale - Sector 5 a fost înregistrată plângerea unui alt bărbat, care sesiza faptul că, imediat după ce a retras 4.000 de lei de la un bancomat, situat la parterul unui bloc din Sectorul 5, a constatat faptul că pe fanta de ieşire este montat un dispozitiv care a blocat o mare parte din bani, aceştia fiind, ulterior, recuperaţi de bărbat prin intermediul băncii aferente, arată DGPMB.

Citește și
pensionar jefuit arad
Ce a pățit un pensionar arădean imediat după ce și-a scos toată pensia din bancomat. Momentul a fost filmat

Anchetatorii au stabilit că bănuit de comiterea faptelor este un bărbat în vârstă de 43 de ani.

În urma extinderii cercetărilor, spun anchetatorii, s-a stabilit că bănuitul ar fi sustras diverse sume din bancomate prin montarea unui dispozitiv peste fanta de eliberare a numerarului, în sarcina acestuia fiind stabilite două astfel de fapte comise în Sectorul 5, iar alte cinci în Sectorul 6.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult