Modifica setarile cookie
Toate categoriile

El e bărbatul care a jefuit o bancă din Sectorul 2 al Capitalei. Cum a reușit să scape

Your browser doesn't support HTML5 video.

Poliția Capitalei caută un bărbat care a jefuit, marți dimineață, o bancă din sectorul 2. Individul a fugit cu 10.000 de lei, după ce a amenințat-o pe una dintre casiere.

Fără să spună vreun cuvânt, i-a întins un bilet casierei, în care i-a cerut să îi dea banii dacă vrea să trăiască. Și a plecat cu prada, pe jos, în zona unde se află Inspectoratul General al Poliției Române.

Jaful silențios s-a produs în jurul orei 10.00.

Camerele de supraveghere au surprins momentul spargerii. Un bărbat cu mască chirurgicală pe față, cu mănuși pe mâini și căciulă a intrat în banca. Extrem de liniștit bărbatul I-a înmânat un bilețel casieriței.

”Ai zece secunde să scoți toți banii din sertar... dacă te conformez ajungi acasă cu bine! Dacă faci un pas greșit te tai!”

Citește și
Cine e individul care a aruncat în aer un bancomat în sectorul 3 al Capitalei, fugind cu 100.000 €. Cum a fost prins
Cine e individul care a aruncat în aer un bancomat în București, fugind cu 100.000 €

Fară să facă alte mișcări bruște, femeia a început să scoată banii și i-a pus pe masă.

Bărbatul a pus banii în rucsac, a ieșit pe ușa sediului BRD și a plecat, fară să fi fost urmat de altcineva. Surprinzător este că la nici 100 de metri de acest loc este sediul Inpsectoratului General al Poliției Române.”

Alarma a fost dată relativ repede - în jurul orei 10.00. Polițiștii care au ajuns la fața locului nu au aflat prea multe de la cei aflați în zonă - oamenii...nu prea au înțeles că au fost martorii unui jaf bancar.

Martor: ”Am auzit alarma de la bancă”

Reporter: ”Era personal de pază în bancă?” Ciprian Romanescu, purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei: ”Nu, în acel moment nu era decât angajata...”

Poliția îl caută și la această oră pe susepct. Potrivit unor informații neoficiale, acesta nu s-a folosit de vreo mașină, ci a plecat pe jos din sediul băncii, așa cum a și intrat.

Pe de altă parte, reprezentanții băncii au precizat că banii erau asigurați, iar angajata a făcut exact ce presupune protocolul.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult