Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Apar alte femei care îl acuză pe Visarion Alexa de atingeri nepotrivite. O tânără vorbește chiar de un viol

Your browser doesn't support HTML5 video.

Problemele preotului Visarion Alexa se complică, după ce polițiștii secției 20 din București cercetează încă o posibilă agresiune sexuală, pe lângă cea de care este acuzat oficial.

O femeie a scris pe o rețea de socializare că în cazul ei, „abuzul a fost viol”. Iar o altă tânără a povestit pentru Știrile PRO TV că a observat o purtare nepotrivită a preotului respectiv când a mers la biserică pentru spovedanie. Plasat sub control judiciar și cu interdicția de a mai sluji, părintele Visarion a mers miercuri la secția de poliție, dar a găsit-o... închisă.

Tânără spovedită de preotul Visarion: „Era vară, eram îmbrăcată într-o rochie lungă, la final m-a luat în brațe și n-am simțit-o ca pe o îmbrăţişare părintească sau ca pe una a unui preot, am simțit o îmbrățișare care nu s-a dus cumva mai sus sau mai jos de posterior, dar cu mâini cuprinse pe corpul meu, mai ferme decât trebuia să fie."

Este mărturia unei tinere care a mers să i se spovedească preotului Visarion după ce l-a văzut la televizor și i-a plăcut cum vorbea. Fata ne-a spus că a intrat la bănuieli după prima vizită, însă a crezut că interpretează greșit semnele din cauza stării emoționale în care se afla. Așa că a mers și la a doua spovedanie.

Altă tânără spovedită de preotul Visarion: „același gen de strângeri, de pipăit”

Tânără spovedită de preotul Visarion: „M-a îmbrățișat, m-a pupat pe frunte, apoi s-a depărtat de mine și mi-a zis: vai, dar ce slabă ești! Vai, dar cum arăți. Trebuie să mănânci. Și iar m-a luat în brațe, și acea îmbrățișare din nou a fost cu același gen de strângeri, de pipăit, care nu duceau către o îmbrățișare normală."

Citește și
visarion alexa
Noi detalii în cazul preotului Visarion Alexa. A doua victimă: „La mine abuzul a fost viol”

Tânăra mai spune că preotul Visarion i-a propus și să o viziteze acasă, seara, cu pretextul sfințirii locuinței, și să i se spovedească și pe o rețea de socializare, folosind opțiunea de conversații secrete. Femeia a refuzat și a decis să rupă orice legătură cu el.

Tânără spovedită de preotul Visarion: „Văzând că aceste victime au trecut prin lucruri mai grele decât mine, m-a motivat să scriu.”

Între timp, polițiștii din București cercetează și povestea unei alte tinere, care îl acuză pe preotul Visarion de viol. Acesta a fost plasat de judecători sub control judiciar iar miercuri s-a prezentat la secția de poliție din comuna Joița, județul Giurgiu.

Postul de poliţie din comuna Joița era închis în momentul când preotul Visarion a venit să semneze controlul judiciar, din raţiuni ce ţin de lipsa de personal. Pentru că sunt puţini poliţişti angajaţi, aici nu există o tură de permanență, aşa ca părintele Visarion a fost redirecţionat spre postul de poliţie din Bolintin Vale.

Ramona Stan - purtator de cuvânt IPJ Giurgiu: „Poliţiştii postului 3 de Poliţie Rurală care aparţin de postul de poliţie Joița erau la o intervenţie în momentul prezentării bărbatului, pentru efectuarea activităţilor de supraveghere judiciară."

După ce o enoriașă a făcut plângere și l-a acuzat că a agresat-o sexual în sâmbăta Paștelui, preotul Visarion a fost plasat sub control judiciar și trebuie să se prezinte la poliţie de trei ori pe săptămână, până pe 15 noiembrie. Procurorii au contestat măsura şi cer arestarea lui. Decizia o vor lua săptămâna viitoare judecătorii Tribunalului Bucureşti.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult