Modifica setarile cookie
Toate categoriile

A sunat la 112 după ce nevasta i-a dat cu sapa în cap. Femeia spune că s-a răzbunat pentru bătăile primite

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un bărbat din Iași a sunat la 112 și a anunțat că îl agresează nevasta. A povestit cum femeia i-a dat cu sapa în cap, după ce s-au certat pentru o pomană. Suspecta recunoaște parțial acuzațiile.

 

Și-a lovit partenerul, dar nu cu respectiva unealtă. Și nu neapărat din cauza contrelor pe tema praznicului, ci ca să se răzbune pentru bătăile pe care le-ar fi primit, la rândul ei.

Apelul la 112 a venit duminică noaptea. Omul, de loc din Țibana, le-a spus operatorilor că sângerează din abundență după ce nevasta l-a lovit cu sapa în cap.

Petru Jugănaru, victimă: ”Uitați aici, mi-a spart capul. Sare la bătaie, panaramă, spectacol, scoate copiii la interval. Ne-am gândit să dau divorț, să plece, să-i dea drumul la maica-să și la taică-său și eu să stau liniștit, îi dau partea care vrea și sănătate, bea și nu vine câte o săptămână acasă”.

Bărbatul, dar și copiii cuplului, spun că femeia are probleme cu alcoolul. Și-ar mai fi atacat soțul cu un cuțit.

Citește și
bătut
Incident șocant în Harghita. Un medic a fost bătut chiar în timpul unei consultații

 

Fiul spune că mama lui devine alt om de la alcool

 

Ionuț Tudorache, fiul soților: ”Nu mai are control, dacă bea un singur pahar pur și simplu nu mai este om. Amenințare cu moartea, chiar și la mine, trage cu ciocănelul, un pahar, două-trei și devine alt om, e foarte violentă, vrea să-mi bată și sora. Dacă o iau pe sora mea de aici și el rămâne singur, prin somn poate îi face ceva”.

Femeia în vârstă de 47 de ani are propria variantă. Spune că a vrut să riposteze loviturilor pe care și ea le primește de la partenerul de viață.

”Reporter: I-ați dat cu sapa în cap? Silvia Jugănaru, soția: Nu este adevărat, cu scurtătura de la care ați văzut vânătăile. Cât să stau bătută. Reporter: Adică ați dat și dumneavoastră înapoi? Silvia Jugănaru: Atât, cu scurtătură aceea cu care mi-a dat el”.

Circul a continuat și după apelul la 112. Bărbatul a refuzat internarea, iar femeia a cerut chiar ea un control de specialitate.

În urma evaluării, i s-a recomandat un control psihiatric, dar a mers direct acasă.

Diana Cimpoeșu, medic-șef UPU-SMURD: ”Apel pentru un bărbat traumatizat de soție, agresiune fizică, el a refuzat transportul la spital, în schimb ea a mers la spital, a avut nevoie de investigații multiple, a declarat consumul de alcool”.

Cei doi soți au împreună trei copii, dintre care unul minor. Oamenii legii adună dovezi pentru a lămuri cele întâmplate.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult