Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Reacția amuzantă a soldaților francezi când o văd pe Melania Trump în aeroport. FOTO

Prima doamnă a Statelor Unite, Melania Trump, a atras toate privirile sâmbătă, când a coborât din avionul prezidențial în aeroportul din stațiunea franceză Biarritz, unde își însoțește soțul la Summitul G7.

Fotografii au surprins momentul în care soția lui Donald Trump a coborât din avionul Air Force One, într-o rochie de 650 de dolari semnată de Calvin Klein, asortată cu pantofi Louboutin roz, informează Daily Mail.

Deschideți galeria foto pentru a vedea momentul în care Melania Trump atrage toate privirile.

Ținuta primei doamne a Statelor Unite i-a cucerit chiar și pe soldații francezi din aeroport, care au fost surprinși urmărind-o pe aceasta cu privirea.

Conflictele internaționale, relansarea creșterii economice și climatul - mai ales situația din Amazonia - sunt marile mize la reuniunea celor mai importanți lideri ai lumii. Summitul nu a fost lipsit de violenţe între protestatarii antiglobalizare şi forţele de ordine.

Citește și
Melania Trump - 4
Statuia bizară cu Melania Trump, sculptată cu drujba în Slovenia. Reacția localnicilor

Pentru a-i primi pe liderii principalelor puteri ale lumii, Biarritz s-a transformat într-un adevărat oraş fortăreaţă. Peste 13.200 de polițiști și jandarmi au fost mobilizaţi pentru confruntările cu manifestanţii antiglobalizare. În pofida scenelor de război, doar o persoană a fost reţinută de către forţele de ordine.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult