Modifica setarile cookie
Toate categoriile

iLikeIT. Aplicația Taraba Virtuală ajută fermierii să livreze produse naturale clienților

Your browser doesn't support HTML5 video.

Tehnologia îi aduce pe micii fermieri în zilele noastre. Printr-o simplă aplicație, Taraba Virtuală, producătorii locali își pot găsi ușor clienți pentru mâncarea sănătoasă cu gustul de odinioară. 

Utilizatorul se loghează în contul său de client, după care vede care sunt producătorii care pot livra la adresa lui. Acești producători sunt fermieri reali, care pot livra produsele lor direct către clienți.

Fotografiile produselor sunt încărcate în aplicație chiar de fermieri.

Nu există o comandă minimă fixă, toate aceste detalii - preț, data de livrare, cost de livrare - fiind diferite de la producător la producător. Producătorii sunt cei care decid prețul produselor și suma pentru comandă minimă, Taraba Virtuală oferind doar spațiul virtual pentru vânzare și legătura cu consumatorii.

Produsele sunt diferite: începând cu ouă și brânză și terminând cu legume, fructe și conserve (gem și dulceață). După lansarea comenzii, fermierul poate lua legătura cu clientul prin intermediul aplicației, în cazul în care vor să comunice.

Citește și
legume
Lege contra samsarilor din piețe. Vânzătorii trebuie să pună etichete cu detalii

De asemenea, livările se efectuează în perioada care este acceptată de client.

În Taraba Virtuală sunt implicați aproximativ 30 de producători din toată țara, în București fiind cei mai mulți.

De asemenea, trebuie precizat faptul că există 2 versiuni ale acestei aplicații - una pentru clienți, iar alta pentru fermierii care vor să se înscrie. Aceștia din urmă trebuie să încarce în aplicație un certificat de producător.

Mai multe detalii găsiți pe www.tarabavirtuala.ro.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult