Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Urși tineri uciși în Miercurea Ciuc, pentru că autoritățile nu au putut să îi scoată din oraș

Your browser doesn't support HTML5 video.

În timp ce Iohannis și ministrul Mediului sărbătoresc Ziua Internațională a Biodiversității, la 100 de kilometri distanță sunt uciși urși tineri  

În vreme ce președintele Iohannis și ministrul Mediului sărbătoresc Ziua Internațională a Biodiversității, la Zărnești, în județul Brașov, la 100 de kilometri distanță, în Miercurea Ciuc, autoritățile au împușcat trei urși tineri, pe motiv că n-au putut să-i alunge din oraș.

Animalele au fost ucise noaptea trecută, după ce s-au plimbat timp de două ore printr-un cartier mărginaș al orașului Miercurea Ciuc.

Au intrat în gospodăria unui localnic, unde au golit tomberoanele de gunoi, după care au fost alungate de jandarmi în apropierea pârtiei de schi din Șumuleu.

În ciuda gălăgiei făcute de echipa de intervenție, urșii n-au mai vrut să plece de acolo. Viceprimarul, împreună cu reprezentanții asociației de vânătoare plătită să gestioneze asemenea situații, a luat decizia împuscării lor.

Citește și
caini vopsiti panda
O grădină zoologică a vopsit mai mulți câini pe care i-a prezentat apoi ca urși panda. Ce a urmat VIDEO

Autoritățile spun că n-au avut încotro, după ce, în zilele trecute, au încercat să captureze animalele cu o cușcă dar n-au reușit.

Acum două nopți, echipa de intervenție a vrut să tranchilizeze urșii, în vederea relocării, dar nu a nimerit nici unul. Cele trei exemplare sacrificate au vârsta de trei ani.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult