Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un constănțean a furat cu cheia de rezervă mașina tocmai vândută, apoi i-a cerut proprietarului alți bani dacă o vrea înapoi

Un bărbat din Constanța a furat cu cheia de rezervă mașina pe care tocmai o vânduse, după care l-a amenințat cu toporul și l-a șantajat pe noul proprietar cu mai mulți bani pentru a-i înapoia autoturismul pe care acesta îl cumpărase.  

Un bărbat din Medgidia a cumpărat de la un individ din Cumpăna o mașină, dar nu s-a bucurat prea mult de aceasta, pentru că fostul proprietar i-a furat-o la scurt timp chiar din fața casei, cu ajutorul cheii de rezervă, scrie Replica de Constanța.

Mai mult, când noul proprietar a venit să-i ceară socoteală, a sărit la acesta cu toporul, l-a amenințat, apoi i-a spus că nu-i dă mașina înapoi dacă nu-i plătește încă 3.000 de lei.

Ce spune IPJ Constanța

Păgubitul a făcut plângere la poliție, iar oamenii legii au întocmit dosar penal. Partea păgubită din dosar apare ca fiind o femeie întrucât bărbatul a trecut actele mașinii pe numele mamei sale.

Citește și
Politie
Un bărbat din Galați a jefuit patru case, după care le-a incendiat. Proprietarii erau plecați din țară

„La data de 24 martie a.c., în jurul orei 17.45, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Medgidia au fost sesizați cu privire la faptul că unei femei i-ar fi fost sustras autoturismul. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că o femeie, ar fi cumpărat un autoturism de la un bărbat, fără a încheia un contract de vânzare-cumpărare, iar acesta ar fi sustras autoturismul cu cheia de rezervă. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt“, au declarat reprezentanții IPJ.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult