Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un băiețel de șapte ani, născut fără o mână, a primit un cadou neașteptat de la un străin. GALERIE FOTO

Un băiat în vârstă de șapte ani s-a născut fără mâna dreaptă. Însă, de curând, băiatul a avut surpriza să primească o mână robot, asemenea eroului său preferat, Iron Man.  

Baiețelul, pe numele lui, Louie Morgan-Kemp, din Swavesey, Cambridgeshire, abia începuse să strângă fonduri pentru proteză, când un om de afaceri cu o inimă bună a văzut povestea sa la știri și s-a oferit să plătească întreaga sumă de 13.000 de lire sterline, scrie The Sun.

Băiețelul a declarat că gadgetul, fabricat de Open Bionics, cu sediul în Bristol, l-a ajutat la diferite acțiuni, care pentru unii par banale, cum ar fi: să ridice lucruri și să mănânce.

El s-a declarat încântat și i-a mulțumit binefăcătorului său.

Dixon a văzut știrea despre strângerea de fonduri pentru Louie și a contactat-o pe mama sa pe rețelele de sociale, oferindu-se să plătească.

Citește și
Matthew Shields si proteza 3D
Baiatul de 9 ani, nascut fara degete, a primit un cadou neasteptat. Cum a fost realizata proteza revolutionara

„Nu am putut să nu o fac. Este în natura mea să fac astfel de lucruri”, a declarat bărbatul.

Mama lui Louie, Hannah Morgan, în vârstă de 32 de ani, a spus că îi este recunoscătoare domnului Dixon, adăugând: „Nu ne așteptam să se întâmple atât de repede.”

Mâna bionică funcţionează pe baza unor senzori implantaţi în piele.

Când copilul îşi încordează muşchii din braţul cu probleme, el transmite un semnal mâinii bionice, pe care îl transformă în impulsuri electrice.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult