Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Sute de motocicliști s-au adunat la Galați. ”Unii dintre noi sunt văzuți ca fiind agresivi”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Sute de motocicliști pasionați, din mai multe județe din România, dar și din Republica Moldova, au făcut duminică paradă pe străzile din Galați. Și-au dat întâlnire ca să marcheze oficial începutul sezonului pe două roți.  

În mijlocul lor și-a făcut loc și un echipaj SMURD, care a oferit o demonstrație în caz de accident cu victime.

"Un coleg preia cap, gât, trunchi în ax. Am verificat dacă sunt probleme cu căi respiratorii, dacă sunt blocate. Va trebui să aliniem membrele, atenție la eventuale fracturi și o să-l întoarcem”.

Echipajul SMURD a oferit instrucțiuni privind acordarea primului ajutor, în caz de accident, până la sosirea salvatorilor.

Gabriel Bârligea, membru club IPA Raiders: "Unii dintre noi sunt văzuți ca fiind agresivi, alții sunt văzuți cum suntem noi, care respectăm regulile de trafic. Nu se știe niciodată și e bine să fim pregătiți".

Citește și
pagans
Un polițist care a fost sub acoperire în „cea mai letală bandă de motocicliști din lume” explică ce îi lipsește cel mai mult

După demonstrația celor de la SMURD, atenția publicului s-a mutat rapid către motocicletele parcate ca la o mare expoziție.

”Reporter: Cum e acolo, pe motor?

Fetiță: A, așa tareeee!

Reporter: O să-ți iei și tu?

Fetiță: Permanent".

Sutele de motocicliști au defilat pe străzile Galațiului

”Reporter: Ți-a plăcut una în mod special?

Fată: Cea de acolo cu Pikachu, cu pokemon. E amuzantă”.

Motociclist Pikachu: ”Am început prin faptul că mi-am luat o motocicletă galbenă și am zis să schimb un pic orașul. Să văd oameni care zâmbesc”.

La eveniment au participat și motocicliști din Republica Moldova.

Motociclist din Republica Moldova: ”Vedem că persoanele încep a procura motociclete și încep a fi pasionate de așa stil de condus".

La final, sutele de motocicliști au defilat pe străzile din Galați.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult