Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Parada maşinilor de epocă în Bucovina. Vedeta evenimentului a fost un Jaguar din 1950

Your browser doesn't support HTML5 video.

Pasionaţii maşinilor de epocă şi-au dat întâlnire în Bucovina. Parada a luat startul de la Fălticeni, cu vizite la cele mai importante mănăstiri din zonă, iar apoi s-a oprit la Câmpulung.

Participanţii şi-au lăsat preţioasele vehicule să se odihnească, iar ei au început petrecerea...

Mașinile de epocă au oprit la mănăstirile Voroneț și Moldovița, unde au putut fi admirate de către cei care vizitau lăcășele de cult. Vedeta paradei a fost un Jaguar din 1950, însă nu a fost singura bijuterie pe 4 roți care a atras privirile.

Posesorii mașinilor de epoca spun că aceasta este o pasiune de nestapanit, iar mulți dintre ei dețin modele foarte vechi, în care au investit sume uriașe de bani.

Reporter:"Cât de costisitoare este această pasiune?”  Iulian Todirică, retromobil Suceava: ”Nu mai țin cont de bani. Dacă aș ține cont de bani, nu le mai facem. Am luat-o și recondiționat-o timp de un an de zile și este prima participare la un eveniment."

Citește și
Parada mașinilor electrice, la munte
Parada mașinilor electrice, la munte. Curioșii le-au putut testa gratuit

După 100 de kilometri parcurși într-o zi în care au traversat munții, pasionații mașinilor de epocă s-au oprit la Câmpulung Moldovenesc, unde s-au și cazat. În timp ce mașinile își odihneau motoarele pe timp de noapte, șoferii au petrecut.

Ciprian Savin, pasionat de mașini de epocă: "Pentru că au încheiat o zi cu brio și toate mașinuțele au ajuns cu bine la parcare, le-am pregătit bucate tradiționale și o degustare de vinuri din Republica Moldova, de la Cricova. După aceea… distracție!"

Evenimentul, intitulat Raidul Moldovei, se va încheia duminică, iar cele aproape 40 de mașini vor putea fi admirate pe esplanada orașului Câmpulung Moldovenesc.

Organizatorii spun că parada va avea loc în fiecare an în Bucovina și că își doresc ca numărul participanților să crească semnificativ.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult