Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Obsesia pentru fitness a făcut-o să poarte haine pentru copii. Cum a fost posibil

O femeie a ajuns să cântărească aproximativ 30 de kilograme, după ce pasiunea sa pentru exerciții fizice s-a transformat în obsesie.

Millie Gaskin este o tânără de 22 de ani din Mare Britanie, care a ajuns să fie anorexică din cauza exercițiilor fizice pe care le făcea din ce în ce mai des, fără să realizeze cât de mult i-ar putea schimba viața.

Acum, tânăra suferă de anorexie, o tulburare de alimentație, în care o persoană încearcă să se convingă singură că mânâncă prea mult sau că are prea multe kilograme, potrivit Mirror

Cel mai puțin, Millie a avut 32 e kilograme și purta haine care ar fi trebuit să i se potrivească, în mod normal, unui copil de 9 ani.

”Mi-am descărcat o aplicație și aveam o țintă de 1.200 de calorii pe zi. La început, făceam alegeri bune, dar eu tot simțeam că mănânc mult prea mult, așa că începusem să mănânc mai puțin de 500 de calorii pe zi. Mâncam un iaurt cu fructe dimineața, spanac și morcovi la prânz și seara, câteva legume. Pentru că eram la facultate, am reușit să ascund totul de familie”, a povestit Millie.

Citește și
Angajații din IT, atrași cu cursuri de nutriție și cu săli de sport la parterul firmelor
Cum îşi atrag firmele de IT viitorii angajaţi. "Să nu te doară oasele"

Acum, femeia încearcă să își recapete sănătatea și a început tratamente, în valoare totală de 1.300 de lire.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult