Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O femeie gardian și-a dat demisia pentru a continua relația de iubire cu unul dintre cei mai periculoși interlopi români

O femeie gardian de la Penitenciarul Mărgineni și-a dat demisia pentru a putea continua relația de iubire pe care o are cu interlopul Cristian Marian Bejan, cel mai periculos traficant de droguri din București.  

Femeia ofițer și-a dat demisia pe 22 august pentru a putea continua relația de dragoste pe care o are cu interlopul Cristian Marian Bejan, acuzat de omor calificat, trafic de droguri, prostituție, șantaj și evaziune fiscală, care a fost și el eliberat între timp din arestul preventiv, scrie Press Hub.

Federația Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor (FSANP) precizează că în anul 2021, femeia ofițer a fost premiată cu majorarea cu 50% a salariului pe o perioadă de trei luni, ”pentru lucrări de excepție și misiuni speciale”.

”Curiozitate: Care au fost acele lucrări de excepție și misiuni speciale?”, se întreabă acum sindicaliștii din penitenciare.

FSANP a publicat pe pagina sa și o fotografie cu femeia gardian, căreia i-a dat și inițialele numelui, I.D.C.

Citește și
interlop, chiajna
Unul dintre cei mai temuți interlopi din Chiajna, cercetat pentru tentativă de omor calificat, din nou reținut
Idila s-a terminat imediat după ce femeia și-a dat demisia, iar acum ea vrea să se întoarcă în penitenciar

Interlopul Cristian Marian Bejan a fost eliberat din arestul preventiv pe 13 august 2022, iar femeia îndrăgostită de el și-a dat demisia câteva zile mai târziu pentru a continua relația de amor cu fostul deținut.

”Însă, în scurt timp, idila cu infractorul s-a destrămat, iar femeia ofițer își dorește reîncadrarea în sistemul penitenciar”, anunță sindicatele din penitenciar.

FSANP a făcut o plângere către directorul general al Administrației Penitenciarelor, în care cer investigarea situației, pentru că idila are un „impact major asupra imaginii, principiilor și valorilor etice ale polițiștilor din penitenciare, acțiuni care pot îmbrăca forma unor infracțiuni”.

Articolul complet poate fi citit pe site-ul Press Hub

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult