Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cum au ajuns brazii de Crăciun să fie mâncați de animale în SUA: ”E ceva distractiv”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Americanii au găsit o...menire brazilor de Crăciun după sărbători. În timp ce la noi îi vedem aruncaţi la colţ de stradă, în Statele Unite sunt folosiţi drept hrană pentru animale. Dacă nu ştiaţi, cămilele şi bizonii adoră să îi devoreze.

Angajații unui parc de animale din statul american New York nu își văd capul de treabă în această perioadă.

Jordan Patch, proprietarul parcului de animale: "În timp ce mulţi oameni au început să îşi despodobească brazii de Crăciun, noi am început să îi folosim. Aici le avem pe Randy şi Lucy, care sunt încântate nevoie mare că au primit primul pom de Crăciun. Vor mânca întregul copac, inclusiv coajă. Sunt capabile să mănânce aproape orice, pentru că sunt obişnuite cu mediul dur din deșert, de unde provin, așa că dacă mâncă un pin nu e cu nimic mai diferit decât ar rumegă la beţe, tot felul de crenguțe, cactuşi sau orice altceva."

Nu doar cămilele se bucură de acest cadou. Și bizonii sunt adevărați devoratori de brazi.

Jordan Patch, propriatarul parcului de animale: "Copacii pe care îi avem aici pot să stea fie la sol sau să fie aruncaţi în aer (de animale) 3 metri, 3 metri şi jumătate sau 4 metri şi jumătate. Pot fi astfel folosiţi într-un mod util după ce le-au fost de folos oamenilor. Aşa că e ceva distractiv până la final."

Citește și
Metoda ingenioasă găsită de germani pentru a folosi brazii nevânduți de Crăciun
Metoda ingenioasă găsită de germani pentru a folosi brazii nevânduți de Crăciun

Angajații parcului țin să precizeze că pomii sunt analizați cu atenție înainte de a ajunge în fața animalelor, ca nu cumva să mai fi rămas ornamente care le-ar putea dauna necuvantatoarelor.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult