Hillary Clinton ar fi primit in avans intrebarile puse in emisiunile CNN de la Donna Brazile, o colaboratoare a postului TV

Dată publicare: 01-11-2016 10:41
Dată actualizare: 04-11-2016 07:06


clinton

CNN a intrerupt colaborarea cu Donna Brazile, presedinte a DNC (Democratic National Committee) dupa ce Wikileaks a dezvaluit ca aceasta i-a trimis intrebari, din cadrul dezbaterilor, lui Hillary Clinton.
 

CNN a aflat despre interactiunile dintre staff-ul lui Hillary Clinton si Donna Brazile in timp ce aceasta din urma era colaborator al postului TV si a numit legatura lor "una incomoda".

Intr-un comunicat reprezentantii televiziunii au precizat ca nu au oferit niciodata informatii legate de intrebarile care au fost puse in cadrul dezbaterilor sau emisiunilor televizate.

Brazile si-a dat demisia de la CNN pe 14 octombrie, la 3 zile dupa ce Wikileaks a facut public un email in care Brazile spune ca a primit in avans intrebari inainte de o dezbatere.

La momentul respectiv aceasta a negat ca ar fi oferit informatii despre dezbateri lui Jennifer Palmieri, directorul de comunicare al lui Hillary Clinton, insa intr-un nou mail publicat luni Brazile scrie ca " va mai trimite cateva intrebari".

Contractul lui Brazile cu CNN a fost suspendat in iulie cand aceasta a fost numita presedinte interimar al Comitetului National Democrat, iar acum nu se va mai intoarce deloc la CNN.
 

Sursa: CNN


VIDEO PROTVPLUS.RO