Echipa de campanie a lui Trump recunoaste ca e pe locul 2. "Clinton are niste avantaje extraordinare"

Dată publicare: 23-10-2016 21:42
Dată actualizare: 26-10-2016 07:18


Apar primele semne ale infrangerii lui Donald Trump in alegerile prezidentiale din Statele Unite.

Donald Trump sta mai slab decat Hillary Clinton in sondajele de opinie, a recunoscut duminica sefa de campanie al candidatului republican la presedintia SUA. "Suntem in urma (...) Clinton are avantaje extraordinare", a declarat Kellyanne Conway televiziunii NBC, preluate de DPA.

Candidata Partidului Democrat este sustinuta de sotul ei, fostul presedinte Bill Clinton, de actualul sef al Casei Albe, Barack Obama si de prima doamna Michelle Obama, precum si de vicepresedintele Joe Biden - cu totii, "mai populari decat ar putea spera ea sa fie", a afirmat Conway.

Reprezentanta campaniei lui Trump a mai aratat ca democratii au cheltuit in septembrie 66 de milioane de dolari pe publicitate, dublu fata de august, iar majoritatea spoturilor sunt negative, "reclame de hazna" cu intentia de a-l distruge ca persoana pe candidatul republican.

CNN a difuzat duminica rezultatele celui mai recent sondaj ABC, care arata ca Hillary Clinton este preferata de 50% de alegatori, iar Donald Trump de numai 38%, cu doua saptamani inainte alegerilor prezidentiale.

Cu toate acestea, Conway a declarat ca spera ca Trump sa poata castiga voturile electoratului indecis si sa castige pe 8 noiembrie.


VIDEO PROTVPLUS.RO