Alerta la un miting electoral al lui Donald Trump, dupa ce un barbat a strigat "Arma". Miliardarul, evacuat de Secret Service

Dată publicare: 06-11-2016 07:55
Dată actualizare: 09-11-2016 00:33


Miting electoral cu emotii si surprize neplacute, pentru candidatul republican la Casa Alba, Donald Trump, aflat la Reno, in statul Nevada.

Magnatul a fost scos aseara de urgenta de pe scena, de doi bodyguarzi, care l-au prins de umeri si l-au dus rapid in culise. Totul din cauza unui barbat din fata scenei care - potrivit Secret Service - a strigat la un moment dat "Arma!". Individul cu pricina a fost luat pe sus de alti doi agenti si scos din sala. Ulterior, a fost preluat de politie. Nu a fost gasita insa nicio arma - nici asupra suspectului, nici in imediata apropiere.

La cateva minute dupa incident, cand s-au mai linistit apele, candidatul republican a revenit in fata oamenilor si si-a continuat discursul. "Nu vom fi opriti niciodata. Nimeni n-a spus ca va fi usor", a declarat Trump.

Marti seara, la 23.30, cand votul din Statele Unite va fi in toi, Pro TV difuzeaza documentarul "Trump versus Clinton", in care o serie de personalitati si apropiati ai celor doi candidati comenteaza miza salegerilor.


VIDEO PROTVPLUS.RO