Vanghelie a confundat candidatii la Primaria Sector 3: Bucurestiul nu are nevoie de Robert Negoita

Ultima actualizare: 08-10-2012 06:31
Marian Vanghelie

Vicepresedintele PSD Marian Vanghelie l-a confundat, joi, in discursul sustinut la mitingul USL, pe primarul PDL al Sectorului 3, Liviu Negoita, cu candidatul PSD la functie, Robert Negoita, el afirmand ca "Bucurestiul nu are nevoie de Robert Negoita".

"Bucurestiul nu mai are nevoie de Ontanu, ci de un om gospodar. Bucurestiul nu mai are nevoie de Robert Negoita", a spus Vanghelie, in fata celor cateva mii de membri PSD, PNL si PC reuniti la Romexpo.

Sala a reactionat imediat, iar Vanghelie si-a dat seama de confuzia pe care a facut-o si a revenit asupra erorii: "Robert Negoita va fi primarul Sectorului 3, sunt de acord. Sorin Oprescu va fi primarul general, alaturi de Marian Vanghelie, care va fi primarul Sectorului 5", a spus Vanghelie.

Pe de alta parte, Vanghelie a spus despre Crin Antonescu, liderul PNL, ca este presedintele Romaniei: "Pe 10 iunie, noaptea, cu premierul Victor Ponta si presedintele Romaniei, Crin Antonescu, vreau sa sarbatorim victoria in toata Romania. Haideti sa-i batem. Va rog pe toti, PSD, PNL, PC, stiu ca daca vreti, puteti acest lucru. Asta vrea Romania, asta vrea bucurestenii".

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO