Gripa noua si teoriile conspiratiei!

Ultima actualizare: 03-10-2012 01:07

Numarul de cazuri noi de gripa noua in continua crestere si modul neasteptat de repede in care se raspandeste acest virus dau nastere la numeroase teorii ale conspiratiei.

Gripa noua si teoriile conspiratiei

1. Virusul gripal AH1N1 este o "inventie" de laborator menita sa reduca in numar cat mai mare populatia planetei.

2. Vaccinul antigripal are un impact negativ asupra sanatatii si imunitatii oamenilor care accepta sa il faca.

3. Gripa noua a fost creata tocmai din vaccinul antigripal.

4. Daca intri in contact cu o persoana care a fost vaccinata, vei lua si tu virusul.

Internetul a fost intesat cu astfel de materiale, menite sa traga un semnal de alarma asupra modului in care oamenii sunt manipulati de autoritati sa creada ca vaccinul este singura metoda pentru a te vindeca de gripa porcina.

Astfel ca pe Youtube sau chiar prin e-mail circula fel de fel de mesaje de acest gen, cum ar fi si acesta:

"Caz incredibil: Sute de soldati americani, victime ale VACCINULUI impotriva gripei noi.

Informatii socante despre rezultatele vaccinarii impotriva gripei noi, pe o nava a US Navy:

1. Nava anonima a US Navy a plecat pe mare in aprilie, cu un echipaj de 347 oameni.

2. Intregul echipaj a fost vaccinat impotriva gripei noi, la scurt timp dupa ce-au plecat pe mare.

3. Membrii echipajului s-au imbolnavit atat de grav incat au trebuit sa ceara ajutorul altor nave.

4. Doi membri ai echipajului din totalul de 347 au murit - capitanul navei (un comandant-locotenent) si un ofiter.

5.. cele 50 de persoane trimise la bord pentru a ajuta sunt in carantina intr-un spital al Marinei din Balboa, Spania dupa ce 10 dintre acestia au contractat gripa de la echipajul navei. La un ultim raport, doi dintre cei 50 aflati in carantina se aflau in stare grava.

6. Din cei 347 de membri ai echipajului care au fost vaccinati, 333 au contractat gripa AH1N1 din VACCIN. Doi au murit, dupa cum s-a mentionat mai sus, si 331 au supravietuit. Doar 14 din 347 marinari vaccinati nu au aratat niciun simptom de boala, in urma vaccinarii.

7. Marina Militara a amenintat toate sotiile echipajului sa pastreze tacerea – pretinzand ca toate aceste informatii sunt clasificate. Unele au fost mai curajoase si astfel ca aceste informatii ne vin de la ele.

8. Mai mult, pe portavionul care a oferit asistenta, 415 marinari au contractat gripa si sunt in prezent in carantina la bord.

Daca nu vom accepta vaccinul, nu va fi nicio epidemie. Din acest test este evident ca vaccinul testat pe echipajul navei a dus la infectarea cu gripa porcina a 96% din echipaj. O astfel de rata de infectie este imposibil de obtinut prin orice mijloace naturale. Cu toate ca numai 1% au murit imediat, nu exista nici o presupunere privind efectele pe termen lung asupra celor vaccinati. A se vedea cercetarea efectelor pe termen lung ale vaccinului din 1976 impotriva gripei noi, precum si programul de vaccinare impotriva antraxului din timpul razboiului din Golf, pentru mai multe informatii."

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO