(P) Trifle Festiv cu Cireșe în Lichior, Chec și Ciocolată

boromir

Un deliciu englezesc perfect pentru masa festivă, trifle în straturi delicate de cremă, fructe și frișcă se remarcă atât prin mixul delicios de arome și texturi, cât și prin contrastul minunat de culori.

Este desertul perfect cu care să îi impresionezi pe cei dragi în luna iubirii!

Pentru a sărbători dragostea cu clipe și amintiri cât mai dulci, încearcă rețeta noastră de trifle cu cireșe în lichior, cremă de ciocolată, frișcă și bucățele pufoase de Chec Ciocco Boromir cu cremă de rom și ciocolată. Nu ai nevoie decât de 30 de minute ca să pregătești o asemenea minunăție de desert!

 

Clipe de răsfăț cu gustosul trifle englezesc

 

Citește și
Xi Jinping a făcut cea mai mare restructurare a armatei chineze din ultimul deceniu. Strategia din spatele deciziei sale


Persoana iubită va fi cucerită complet de culorile și texturile bogate în arome care se armonizează perfect pentru a crea un desert irezistibil. Astfel că nu ai cum să dai greș când pregătești pentru cina romantică un trifle în straturi. Totuși, merge savurat foarte bine și în momentele în care vrei să te răsfeți singur cu ceva dulce și bun, care se prepară în cel mai scurt timp.

Pentru a obține un gust cu totul special, poți folosi pentru trifle atât cireșe sau vișine în lichior, cât și fructe fresh precum banane, caise, kiwi, piersici, căpșuni sau mango. Contrastul dintre culorile mai multor fructe este fermecător, așa că ce-ar fi să faci și un mix de fructe? Dacă mai pui și un sos de caramel, ciocolată sau vanilie deasupra, desertul tău va căpăta și mai multă savoare. Adaugă și nuci pralinate sau fulgi de migdale, și răsfățul este complet.

 

Trifle delicat din Checul Boromir după o rețetă simplă

 


Din Checul Ciocco Boromir prepari cel mai bun trifle în câțiva pași simpli. Nu trebuie decât să pregătești crema de ciocolată și frișca, iar mai apoi te poți apuca de montat într-un bol straturile de chec, cireșe în lichior, cremă și frișcă.

Checul Ciocco Boromir cu fulgi de ciocolată desăvârșește deserturile cremoase, conferindu-le un gust inconfundabil. Miezul pufos, ușor umed este îmbogățit într-un mod minunat de fulgii de ciocolată și crema fină de rom și ciocolată. Savoarea sa se armonizează atât de bine cu fructele fresh și crema de trifle, că nu-i vei putea rezista.

De pe boromirmarket.ro poți alege și alte sortimente precum Checurile Ciocco Boromir cu fulgi de ciocolată și cremă de vanilie sau lapte. Tot din magazinul online poți comanda oricând și prăjituri delicate, bomboane din ciocolată belgiană, fursecuri cu unt precum minitarte cu nuci, șprițate cu vișine, biscuiții cu unt și ciocolată, Pișcoturile Pupici cu Sclipici, pricomigdale, fundițe cu umplutură de prune și multe altele.

Un alt desert cremos pe care îl poți prepara pentru zilele speciale este un delicios tiramisu cu mascarpone, ganache de ciocolată, ricotta și Pișcoturi Boromir, după rețeta de pe blogul nostru. De asemenea, ți-am pregătit acolo și o rețetă specială de Cozonac Cream Cup, un deliciu cu cremă de mascarpone, multe căpșuni și cozonac pufos.

 

Ingrediente trifle cu cireșe în lichior 8 Porții


• 500 gr cremă de vanilie

• 100gr ciocolată neagră sau cu lapte

• 400gr Chec Ciocco Boromir cu rom și ciocolată

• 780 gr cireșe în lichior

• 100ml lichior de cireșe

• 300gr smântână dulce

• 200ml smântână maturată

• 25 gr zahăr pudră

• ciocolată rasă și cireșe proaspete pentru decor

Mod de preparare trifle
 

PASUL 1


Gătește la foc mic într-o oală crema de vanilie și tableta de ciocolată ruptă în bucăți, până în momentul în care s-a topit ciocolata. Amestecă din când în când în cremă ca să nu se prindă de oală. După ce s-a topit ciocolata, pune deoparte crema pentru trifle și las-o să se răcească.

 

PASUL 2


Mai apoi taie în bucățele Checul Ciocco Boromir cu rom și ciocolată, și pune primul strat într-un bol mare transparent. După aceea, scurge cireșele de lichior și pune-le peste bucățelele pufoase de chec. Toarnă uniform peste cele două straturi 100ml de lichior. Pune deasupra crema obținută la primul pas.

 

PASUL 3


Urmează să prepari frișca. Mixează într-un vas smântâna maturată cu smântâna dulce astfel încât să obții o frișcă fermă. Încorporează bine zahărul pudră în frișcă mai apoi. Pune frișca în frigider ca să capete o aromă răcoroasă. O poți lăsa timp de o oră, după care trebuie să o întinzi peste stratul de cremă.


PASUL 4


La sfârșit, decorează desertul cu câteva cireșe proaspete și ciocolată rasă. Cu siguranță va aduce zâmbetul pe buzele celor dragi când îl vei servi de sărbători sau în orice altă zi. Pentru o textură crocantă, presară deasupra și nuci pralinate sau fulgi de migdale. Poftă bună!

Te așteptăm pe boromirmarket.ro cu bunătăți pentru toate gusturile, dar și pe blogul Boromir unde găsești mai multe rețete pline de savoare!
 

Articol recomandat de sport.ro
VIDEO Presa din Ungaria a reacționat după ce FCSB a câștigat titlul de campioană: "Nimeni nu a reușit asta"
VIDEO Presa din Ungaria a reacționat după ce FCSB a câștigat titlul de campioană: "Nimeni nu a reușit asta"

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) UniCredit Bank lansează platforma onemarkets Fund. Noi oportunități de investiții pentru români
(P) UniCredit Bank lansează platforma onemarkets Fund. Noi oportunități de investiții pentru români

UniCredit Bank lansează platforma onemarkets Fund, aducând noi oportunități de investiții pentru piața românească, prin lansarea a 14 noi fonduri mutuale.

Opt cursuri și workshop-uri intensive și peste 20 de speakeri internaționali și români la GPeC SUMMIT 20-21 mai 2024
Opt cursuri și workshop-uri intensive și peste 20 de speakeri internaționali și români la GPeC SUMMIT 20-21 mai 2024

PRO TV și VOYO sunt parteneri media principali ai GpeC. Aflat la a 19-a ediție anuală, GPeC SUMMIT este considerat cel mai important eveniment de E-Commerce și Digital Marketing din CEE și se va desfășura în București pe 20-21 Mai.

(P) Altex adaugă în rețeaua sa, de peste o sută treizeci de magazine, un nou magazin în Timișoara
(P) Altex adaugă în rețeaua sa, de peste o sută treizeci de magazine, un nou magazin în Timișoara

Altex adaugă în rețeaua sa, de peste o sută treizeci de magazine, un nou magazin în Timișoara.

Recomandări
Gabriel Liiceanu: Rușii trăiesc de opt secole cu supunerea și instinctul de invadare în gene. „Nu se vor opri”
Gabriel Liiceanu: Rușii trăiesc de opt secole cu supunerea și instinctul de invadare în gene. „Nu se vor opri”

După opt secole de totalitarism, poporul rus “are supunerea interiorizată în genele sale istorice”, și e gata să își activeze oricând “instinctul de invadare”, pentru că “este învățat să cucerească lumea”.

Rusia se dezlănțuie pe frontul din Ucraina, după ajutorul militar anunțat de SUA. Un atac masiv a fost ordonat de Kremlin
Rusia se dezlănțuie pe frontul din Ucraina, după ajutorul militar anunțat de SUA. Un atac masiv a fost ordonat de Kremlin

Forţele de apărare ucrainene au respins, sâmbătă, 59 de atacuri inamice în cinci sectoare ale liniei de front, cele mai multe dintre ele pe ruta Avdiivka.

Oamenii au rămas izolați după surparea străzii din Cluj-Napoca. Nu pot ajunge la ei nici ambulanțele
Oamenii au rămas izolați după surparea străzii din Cluj-Napoca. Nu pot ajunge la ei nici ambulanțele

Autoritățile fac cercetări la Cluj-Napoca, unde o bucată dintr-o stradă s-a surpat. O expertiză va arăta ce lucrări sunt necesare. Între timp, traficul este oprit în zonă și sunt luate în calcul rute alternative.