Romanca de 28 de ani, mama a doi copii, ucisa brutal in Marea Britanie. Presa engleza: "Prea tanara sa fie un inger"

×
Codul embed a fost copiat

Tragedie romaneasca in Anglia. O tanara din Arad a fost ucisa acolo, din motive inca necunoscute.

Trupul ei a fost descoperit la o adresa din Skegness, iar politistii au arestat deja un suspect. Femeia se stabilise in Anglia anul trecut si avea doi copii.

Ioana Haidemac avea 28 de ani si isi gasise un post de menajera in Anglia, inca de anul trecut. Ultima data a fost vazuta in viata miercurea trecuta. Timp de doua zile insa, rudele si prietenii nu au mai reusit sa dea de ea, asa ca vineri dimineata au anuntat disparitia la politia din localitate. Dupa cateva ore, politistii i-au gasit trupul intr-un apartament, unde au patruns prin forta. Era evident ca se confrunta cu un caz de omor, asa ca au inceput imediat cercetarile in acest sens. In scurt timp, l-au arestat pe principalul suspect: un barbat de 29 de ani. Nu se stie deocamdata din ce motiv s-a ajuns la crima. Femeia avea doi copii, care urmeaza sa fie adusi in tara, la familia din Arad.

Trupul Ioanei a fost descoperit dupa o interventie in forta a politiei, la 80 de kilometri distanta de locul unde locuia. Turistii cazati intr-un hotel din apropiere au povestit jurnalistilor britanici cum agentii au spart usa apartamentului si au intrat inauntru. Intr-un comunicat ulterior, politia a lasat sa se inteleaga ca femeia a fost ucisa intr-un mod brutal, dar nu au dat alte detalii.

Andras Culcear, socrul tinerei: "M-a durut inima, am stat langa nevasta mea toata noaptea, ca numai seara tarziu am aflat noi."

Citește și
femei afgane
O adolescenta de 14 ani din Afganistan a fost ucisa de socrii ei, desi era gravida. Motivul revoltator al "crimei din onoare"
După ce cântăreața Anca Pop a plonjat în Dunăre cu mașina și a murit, șefii CNAIR au montat un parapet despre care inițial spuneau că „nu se justifică”

Pana anul trecut, Ioana era muncitoare la o firma din Arad. Apoi, a decis sa plece in Anglia, impreuna cu partenerul ei.

Viorica Ursoiu, fosta colega: "Ani de zile am lucrat in acelasi loc cu ea a fost o fata de milioane plina de viata. Ca mama cu fata, eram si ne pare foarte rau pentru ce s-a intamplat. Dumnezeu sa o odineasca in pace."

Cei doi copii ai lor, de trei si 12 ani, au ramas in tara. Cand a avut loc tragedia insa, erau in vizita la parinti, pe perioada vacantei. Acum, bunica lor a plecat urgent acolo, sa ii aduca acasa.

Nicoleta Toarca,  fosta colega: "Eu am cunoscut-o acum 9 ani de zile. Era o fata vesela, nu lipsea deloc de la locul de munca, familista."

Cazul Ioanei a ajuns rapid si in presa din Anglia. "Prea tanara sa fie un inger" au scris jurnalistii britanici. Fostii colegi ai tinerei au anuntat ca vor ajuta familia, sa ii repatrieze trupul. Rudele sunt ajutate si de autoritatile engleze.

Articol recomandat de sport.ro
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Citește și...
Un barbat din Timisoara si-a omorat sotia pe care o suspecta de infidelitate. Copilul lor de 6 ani a fost martor la crima
Un barbat din Timisoara si-a omorat sotia pe care o suspecta de infidelitate. Copilul lor de 6 ani a fost martor la crima

O crima ingrozitoare a zguduit un cartier din Timisoara. Orbit de gelozie, un barbat de 32 de ani si-a ucis sotia, pentru ca avea impresia ca il insala.

O adolescenta de 14 ani din Afganistan a fost ucisa de socrii ei, desi era gravida. Motivul revoltator al
O adolescenta de 14 ani din Afganistan a fost ucisa de socrii ei, desi era gravida. Motivul revoltator al "crimei din onoare"

Crimele "din onoare" asupra femeilor si abuzurile la care acesta sunt supuse nu mai contenesc in Orientul Mijlociu. O fetita gravida din Afganistan, de numai 14 ani, a fost torturata si arsa de vie de socrii sai.

Un barbat din Targoviste, injunghiat pe strada, in fata celor 2 copii ai sai. Ce mesaje primise pe Facebook inainte
Un barbat din Targoviste, injunghiat pe strada, in fata celor 2 copii ai sai. Ce mesaje primise pe Facebook inainte

S-au derulat scene sangeroase intr-o comuna de langa Targoviste. Doi barbati, odinioara prieteni si parteneri de afaceri, s-au certat la cutite si unul dintre ei a sfarsit injunghiat.

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Presa americană:
Presa americană: "Mafia românească vine după cardurile voastre". Metoda prin care interlopii fac 9 mil. $ pe lună

Procurorii din California susțin că mafia românească a dat o nouă înfățișare unei vechi înșelătorii: skimming-ul cardurilor de debit.