Cel mai mare bonus primit de un angajat: 15 milioane de dolari. Afla de ce

Shaw Group

Nu a fos rasplatit pentru ca s-a facut remarcat in cadrul companiei, si nici nu era un angajat de rand. Ci era chiar director intr-o firma internationala, iar cu acesti bani i-a fost cumparata tacerea chiar si dupa moarte.

Kiplinger:  Companiile sunt gata sa plateasca oricat pentru a pastra secretul succesului. Asa a ajuns James Bernhard sa primeasca 15 milioane de dolari ca rasplata pentru tacerea sa. Directorul fimei trebuie sa pastreze secretul succesului chiar si la doi ani dupa moarte.

Potrivit ultimelor date furnizate de companie, firma Shaw este dispusa sa ii dea lui Bernhard, dar si mostenitorilor sai, 15 milioane de dolari, plus beneficii, atunci cand directorul va pleca din companie, cu conditia sa nu spuna nimanui detalii din interiorul companiei.

BBC NewsSotia lui Ratko Mladic crede ca acesta nu mai este in viata  "Ratko Mladic a avut de trei ori congestii cerebrale, daca ar fi fost in viata cred ca ar fi gasit metode sa ne contacteze", a declarat Bosiljka Mladici la tribunalul din Belgrad. Bosiljka Mladici este acuzata de detinerea ilegala a unei arme automate si a unor pistoale, descoperite in cursul unei perchezitii efectuata in decembrie 2008. Procesul sau a inceput in decembrie 2010, dar a fost amanat din ratiuni procedurale. Ratko Mladici este acuzat de genocid de Tribunalul Penal International (TPI) pentru rolul pe care l-a jucat in conflictul din Bosnia (1992-1995).

Wall Street Journal: FBI ii interogheaza pe cetatenii libieni din SUA Aceasta operatiune reflecta ingrijorarile oficialilor americani ca liderul libian, Muammar Kadhafi, ar putea incerca sa orchestreze atacuri impotriva cetatenilor americani pentru a se razbuna. Oficialii americani din domeniul combaterii terorismului cred ca amenintarea terorista libiana este usor mai ridicata pentru Europa decat pentru Statele Unite, iar oficialii de pe ambele maluri ale Atlanticului cauta indicii ale unor comploturi conduse sau incurajate de Tripoli. Oficialii FBI au refuzat sa comenteze luni aceste informatii. Agentii FBI au inceput interviurile in aceasta saptamana, potrivit unor persoane apropiate familiilor persoanelor in cauza.

Citește și
autostrazi
"Spaghete din beton". FOTO cu cele mai spectaculoase autostrazi din lume
Momentul în care judecătoarea Ancuţa Popoviciu îl strigă pe Sebastian, ucis la 2 Mai de Vlad Pascu: „A decedat o victimă? Vă rog să nu vorbiți” | AUDIO

The GuardianDavid Cameron efectueaza o vizita in Pakistan, unde va pleda pentru relansarea relatiilor bilaterale Premierul britanic, aflat la prima vizita in Pakistan, a aterizat la baza militara Chaklala, la periferia Islamabadului. David Cameron va incerca sa atenueze tensiunile declansate de afirmatiile pe care le-a facut in iulie 2010 in India, urmand sa rosteasca un discurs in fata studentilor la Islamabad. "Fie ca aceasta zi sa fie ocazia unui nou inceput in relatia dintre tarile noastre. Sa alungam neintelegerile trecutului si sa privim impreuna spre viitor", urmeaza sa spuna Cameron. In cursul vizitei efectuate in India in iulie, David Cameron avertizase ca Pakistanul trebuie sa evite standardele duble, subliniind ca Islamabadul nu poate lucra oficial pentru pacea din regiune, "exportand" in paralel terorismul.

Reuters: Silvio Berlusconi va lipsi la prima audiere in procesul intentat pentru relatiile cu Ruby  "Este sigur ca Berlusconi nu va fi acolo", a precizat avocatul, sub protectia anonimatului. Principalii avocati ai lui Berlusconi, Niccolo Ghedini si Piero Longo, nu vor fi nici ei prezenti, urmand sa fie reprezentati de Giorgio Perroni. Ghedini si Longo sunt parlamentari si se afla la Roma pentru sesiunea parlamentara. Adolescenta de origine marocana Karima El Mahroug, alias Ruby, nu va veni nici ea la prima sedinta, unde se va stabili o noua audiere, probabil la sfarsitul lunii mai, conform avocatului. Camera Deputatilor a adoptat marti o rezolutie pentru a evita ca Silvio Berlusconi sa fie judecat la Milano, solicitand atribuirea unei noi jurisdictii.

Articol recomandat de sport.ro
Sportivul care și-a ucis iubita, prima apariție după ce a fost eliberat! Cum arată Oscar Pistorius după 9 ani de închisoare
Sportivul care și-a ucis iubita, prima apariție după ce a fost eliberat! Cum arată Oscar Pistorius după 9 ani de închisoare
Citește și...
Hijra, al treilea sex. Oamenii care nu sunt nici barbati, nici femei
Hijra, al treilea sex. Oamenii care nu sunt nici barbati, nici femei

Dumnezeu a creat omul parte barbateasca si parte femeiasca. Acest lucru a ajuns sa fie atat de firesc pentru majoritatea dintre noi, incat privim ca o anormalitate existenta unui alt gen in afara de cele masculin sau feminin.

"Spaghete din beton". FOTO cu cele mai spectaculoase autostrazi din lume

Pentru a evita ambuteiajele in trafic, dar si pentru confortul soferilor, autoritatile americane s-au apucat de construit autostrazi. Modele unice, care vazute de sus se aseamana cu niste "spaghete de beton", pe care din pacate nu le vedem si la noi.

Un alt Pamant? Vezi cat de diferit vad rusii Planeta Albastra
Un alt Pamant? Vezi cat de diferit vad rusii Planeta Albastra

Rivalitatea dintre rusi si americani este binecunoscuta. Ea s-a translatat si in domeniul astronomic, mai precis la modul in care satelitii rusesti si cei care apartin NASA au fotografiat Pamantul. De unde vin aceste diferente?

Recomandări
Cum a întâmpinat-o Ion Iliescu pe prima procuroare care cercetează Mineriada din 1990. Riscă închisoare pe viață
Cum a întâmpinat-o Ion Iliescu pe prima procuroare care cercetează Mineriada din 1990. Riscă închisoare pe viață

Fostul președinte Ion Iliescu este oficial suspect în dosarul Mineriadei din 13-15 iunie '90 pentru infracțiuni contra umanității.  

Șeful NATO: Actele de spionaj ale Rusiei nu ne vor descuraja să susţinem Ucraina, ne coordonăm răspunsul
Șeful NATO: Actele de spionaj ale Rusiei nu ne vor descuraja să susţinem Ucraina, ne coordonăm răspunsul

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a calificat vineri drept inacceptabile presupusele activităţi de spionaj rusesc descoperite recent în Germania şi Marea Britanie şi a avertizat că aliaţii îşi coordonează foarte atent reacţia scrie AFP.

Toată lumea spune că nu sunt bani, doar premierul Ciolacu e relaxat: ”Nu e niciun cataclism”. Cum arată bugetul
Toată lumea spune că nu sunt bani, doar premierul Ciolacu e relaxat: ”Nu e niciun cataclism”. Cum arată bugetul

Cu cheltuieli tot mai mari la buget, Ministerul de Finanțe avertizează într-un document oficial că Guvernul trebuie să facă rost urgent de bani pentru toate majorările oferite în acest an electoral.