Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Un suedez de origine irakiana, arestat pe aeroportul din Atena. Unde a reusit sa ascunda 31 de pasapoarte ilegale

Pasaport

Un cetatean suedez de origine irakiana care calatorea spre Istanbul a fost arestat pe aeroportul international din Atena pentru "posesie ilegala" a 31 de pasapoarte, ascunse intr-un cuptor cu microunde, a anuntat vineri o sursa din cadrul politiei.

Printre cele 31 de pasapoarte din diferite tari, 15 sunt semnalate ca fiind "furate" sau "pierdute", in baza de date Schengen a UE, potrivit unui comunicat al politiei. Toate pasapoartele sunt "autentice", potrivit sursei din politie, relateaza Agerpres.

Arestarea a avut loc joi, iar barbatul in varsta de 71 de ani a fost dus in fata Procuraturii din Atena.

Grecia ramane principala poarta de intrare pentru migranti si refugiati in UE. Peste 40.000 de migranti si refugiati, blocati in aceasta tara, cauta modalitati de intrare in Europa, in timp ce sute continua sa soseasca zilnic pe insulele grecesti, dinspre coasta turca.

Autoritatile Greciei sunt in alerta dupa arestarea la sfarsitul lui ianuarie a doi suedezi, presupusi jihadisti in posesie de "materiale de lupta". Acestia au sosit la mijlocul lui ianuarie in Grecia cu avionul dinspre Suedia, dupa care au luat autobuzul spre Turcia.

In februarie, trei britanici au fost arestati in nordul Greciei pentru transportarea a sute de arme si mii de munitii, destinate probabil fortelor armate kurde in Irak si Siria.
 

 

Sursa: Agerpres, Data publicarii: 11 Martie 2016
Citeste mai multe despre: suedez, Atena, posesie ilegala, pasapoarte, irakian, politie, arest,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed