Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Targ de design la Milano. Scaunul de birou in care te poti simti ca intr-un Ferrari

Embed:

Targul de design de la Milano este un bun prilej pentru specialisti sa-si puna la incercare imaginatia. Au creat spatii speciale, unde obiectele de mobilier sunt puse in valoare, iar clientii le pot admira linistiti.

Fatada unei constructii a imbracat haine noi. A fost decorata cu peste doua mii de flori naturale, care, imbinate cu niste cartofi, au format o perdea. Si este doar un exemplu, spun specialistii, despre felul in care poate fi transformat spatiul urban.

Saptamana design-ului din Milano presupune diverse evenimente, puse la cale de organizatori in mai multe spatii, inclusiv in pietele mari din oras.

Intr-o alta cladire, care are sase etaje, au fost pregatite standuri cu mobilă. Aici, totul poate fi cumparat, de la scaune de lemn, sculptate cu multa grija, pana la paturi care te imbie la odihna.Un producator, de pilda, isi invita vizitatorii intr-o zona cu verdeata, unde exista si un lac artificial.

Cei pasionati de autoturisme au fost intampinati cu o surpriza: este vorba despre un scaun ergonomic, creat din materiale luxoase, folosite in special pentru masinile sport. Evenimentul se incheie pe 9 aprilie.

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 8 Aprilie 2017
Citeste mai multe despre: targ, design, Milano,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed