Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Mercedesul lui Nicolae Ceausescu a fost vandut in cadrul unei licitatii, la Stuttgart. Suma platita de cumparator

mercedes ceausescu

Un autoturism Mercedes care i-a apartinut lui Nicolae Ceausescu a fost cumparat contra sumei de 49.450 euro, la licitatia organizata, sambata, la Stuttgart, de casa de licitatii Bonhams.

Banii vor fi donati unei fundatii din Romania, potrivit casei de licitatii. Nicolae Ceausescu era deja in fruntea statului roman de cativa ani, cand si-a achizitionat acest Mercedes-Benz 350 SL, in 1973, informeaza News.ro.

In 1999, guvernul roman a scos la licitatie averea dictatorului Nicolae Ceausescu, iar printre obiectele vandute a fost si acest Mercedes-Benz, care, la acea vreme, parcursese doar 4.038 kilometri. Masina a fost reconditionata cu piese furnizate de Mercedes-Benz Romania. Pana in 2007, a atins 17.500 kilometri la bord, iar de atunci nu a mai fost condusa.

Vehiculul pastreaza elemente din sistemul de siguranta instalat de vestita politie politica a regimului comunist de la Bucuresti, Securitatea.

Masina are certificat din care reiese ca i-a apartinut lui Nicolae Ceausescu, proprietarul fiind un barbat din Irlanda, Conor Hughes.

 

 

Sursa: News.ro, Data publicarii: 20 Martie 2016
Citeste mai multe despre: mercedes, licitatie, nicolae ceausescu,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed