Cazuti "eroic" la "Iashington", la proba mersului pe carbune incins

Ultimul update: Duminica 04 Martie 2012 10:39
Data publicarii: Vineri 24 Iulie 2009 00:00
Categorie: Actualitate

Un caz rar i-a pus pe jar pe medicii din Iasi: sapte tineri, cei mai multi straini, au ajuns la camera de garda cu talpile arse. Fusesera supusi unei probe de mers pe carbuni incinsi, in timpul conferintei internationale a studentilor "Iashington 2009".


Tinerii au participat joi seara la proba Salamandra. Este un test care pentru unii poate fi extrem de dureros, pentru altii absolut deloc. Presupune mersul pe jaratec, pentru a-ti demonstra rezistenta la foc.

Patru tineri din China, doi din Polonia si un roman au avut de suferit. S-au ars atat de tare pe talpi, incat au chemat salvarea, sa-i duca la spital. Dureri ingrozitoare i-au chinuit ore in sir, pana cand calmantele date de medici si-au facut efectul. Tinerii participau la un training de comunicare si marketing, organizat de Societatea Internationala a Studentilor in economie.

Dintre cei 80 de studenti romani si straini care participa la conferinta, doar 40 s-au incumetat sa incerce mersul pe carbuni incinsi. Organizatorii spun ca a fost alegerea lor sa experimenteze si ca au fost instruiti ce sa faca: trebuia sa se concentreze intens asupra unor ganduri, ca sa nu simta arsurile.

Dar se pare ca tinerii chinezi, polonezi si romanul s-au concentrat mai mult asupra suferintei lor... Martori la chinul lor, colegilor li s-a facut mila cand i-au vazut cum schiopatau, cu talpile arse. Cei sapte au ramas in spital peste noapte, la chirurgie plastica. Medicii i-au ingrijit si le dau asigurari ca se vor recupera bine.

sursa foto: sciencecastle.com

11 studenti filmati in timp ce isi imparteau cu sete pumni si picioare!

11 studenti filmati in timp ce isi imparteau cu sete pumni si picioare!

furt

Bărbat căutat de poliţie, după ce a încercat să fure dintr-o locuinţa din Timişoara

Poliţist cercetat după ce un şofer beat l-a reclamat că şi el era băut

Tânăr de 17 ani, împuşcat cu un pistol cu bile în Galaţi. De la ce a pornit scandalul

hot prins

Surprins de proprietara în timp ce îi jefuiâ casă, un hoţ a căzut şi şi-a fracturat glezna

Trei persoane au fost prinse în timp ce vindeau droguri în Mamaia

Gravidă rănită grav, după ce i-a căzut în cap o cărămidă, la Pitești