Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Cazuti "eroic" la "Iashington", la proba mersului pe carbune incins

Embed:

Un caz rar i-a pus pe jar pe medicii din Iasi: sapte tineri, cei mai multi straini, au ajuns la camera de garda cu talpile arse. Fusesera supusi unei probe de mers pe carbuni incinsi, in timpul conferintei internationale a studentilor "Iashington 2009".


Tinerii au participat joi seara la proba Salamandra. Este un test care pentru unii poate fi extrem de dureros, pentru altii absolut deloc. Presupune mersul pe jaratec, pentru a-ti demonstra rezistenta la foc.

Patru tineri din China, doi din Polonia si un roman au avut de suferit. S-au ars atat de tare pe talpi, incat au chemat salvarea, sa-i duca la spital. Dureri ingrozitoare i-au chinuit ore in sir, pana cand calmantele date de medici si-au facut efectul. Tinerii participau la un training de comunicare si marketing, organizat de Societatea Internationala a Studentilor in economie.

Dintre cei 80 de studenti romani si straini care participa la conferinta, doar 40 s-au incumetat sa incerce mersul pe carbuni incinsi. Organizatorii spun ca a fost alegerea lor sa experimenteze si ca au fost instruiti ce sa faca: trebuia sa se concentreze intens asupra unor ganduri, ca sa nu simta arsurile.

Dar se pare ca tinerii chinezi, polonezi si romanul s-au concentrat mai mult asupra suferintei lor... Martori la chinul lor, colegilor li s-a facut mila cand i-au vazut cum schiopatau, cu talpile arse. Cei sapte au ramas in spital peste noapte, la chirurgie plastica. Medicii i-au ingrijit si le dau asigurari ca se vor recupera bine.

sursa foto: sciencecastle.com

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 24 Iulie 2009
Citeste mai multe despre: curiozitati, arsi, AIESEC,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed