Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Vremea se incalzeste in toata tara. Regiunile in care temperaturile vor ajunge pana la 21 de grade in zilele urmatoare

Embed:

Duminica va ploua slab, pe arii restranse in Transilvania si in zona deluroasa a Munteniei si a Olteniei, iar la munte va fi lapovita. In rest, apar ploi izolate si maximele termice se vor incadra intre 6 si 14 grade Celsius.

Vedem cum va arata vremea in fiecare regiune a tarii si incepem cu Dobrogea si Baraganul. Aici e posibil sa fie putina ceata dimineata, dar mai tarziu vom zari soarele si temperaturile vor fi comparabile cu cele inregistrate ieri.

Mai sus, in Moldova sudica si in nordul Munteniei, norii vin si trec; e posibil sa picure trecator, dar vor fi si perioade cu soare pe parcursul zilei. Dupa pranz termometrele vor indica pina la 12 grade Celsius.

61790207Vremea se incalzeste in toata tara. Regiunile in care temperaturile vor ajunge pana la 21 de grade in zilele urmatoare
61790195Vremea se incalzeste in toata tara. Regiunile in care temperaturile vor ajunge pana la 21 de grade in zilele urmatoare

Vedem soarele si in nordul Moldovei si in Bucovina. Sunt slabe conditii de ploaie si maximele termice cresc usor fata de ziua trecuta. Noaptea se va semnala bruma.

In nordul Transilvaniei si in Maramures va predomina vremea frumoasa si doar izolat pot sa cada cativa stropi de ploaie iar noaptea va fi bruma. Mercurul din termometre va urca pana la valoarea de 12 grade Celsius.

Vreme buna asteptam si in vestul tarii. Norii apar pentru scurte momente si e posibil sa aduca cateva ploi slabe iar temperaturile urca la fel de mult ca si ieri.

In centrul Romaniei mai vin cateva ploi slabe, dar vom zari si soarele din cand in cand. La munte se vor semnala precipitatii mixte si vantul va sufla cel mult moderat. Temperaturile vor fi in crestere usoara fata de ieri.

In sud-vestul tarii vor fi multe momente cu soare, dar si cateva ploi slabe, in special in zonele mai inalte. Dimineata e posibil sa fie ceata iar dupa prinz se vor inregistra pana la 14 grade Celsius.

In sudul tarii, in ansamblu va fi vreme placuta, dar nu este exclus sa apara cativa stropi de ploaie, mai ales in regiunile deluroase. Maximele termice vor fi comparabile cu cele inregistrate ieri.

In Bucuresti, vor fi momente cu soare, dar se aduna norii din cand in cand si este posibil sa cada 2-3 stropi de ploaie. Maxima termica va urca pana la 12 grade Celsius. La noapte vor fi 3 grade, dar la periferie va fi mai frig de atit.

La munte vor fi precipitatii mixte, local in zona Carpatilor Meridionali si Occidentali si pe spatii mici in rest. Valorile termice vor avea variatii nesemnificative si se vor mentine scazute pentru acesta perioada a anului.

Prognoza pe trei zile:

Luni pe parcursul zilei, cerul va fi partial noros in nord-vest si in centru, iar in zonele montane si submontane va ploua slab. Seara, ploile vor veni si in jumatatea de vest a tarii.

Marti vor fi ploi slabe in regiunile vestice-sud-vestice, iar seara si noaptea mai ales in cele nordice si nord-vestice. In restul tarii, va predomina vremea frumoasa.

Miercuri, cerul va fi variabil si doar in regiunile nordice si nord-estice, vor fi 2-3 stropi de ploaie. Temperatura aerului va creste treptat in fiecare zi, iar miercuri vremea va deveni calda pentru sfarsitul lunii martie si vom avea intre 12 si 21 de grade Celsius.

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 27 Martie 2016
Citeste mai multe despre: vremea, ploi, ceata, lapovita, soare,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed