Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Fostul vicepresedinte al ASF, extrem de ingrijorat. In dosarul sau se afla o informatie pe care nu vrea sa o afle nimeni

Embed:

 Fostul presedinte al Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor, Daniel Tudor, revine marti in fata judecatorilor Instantei Supreme.

El contesta sechestrul asigurator pus pe conturile sale bancare, in ancheta in care este acuzat de luare de mita.

Daniel Tudor sustine in continuare ca este nevinovat si vrea ca aceasta masura asiguratorie sa nu ii mai fie impusa. Acesta sustine ca nu a primit niciun ban de la Ilie Carabulea.

Ingrijorarea acestuia nu este insa neaparat pentru acest sechestru, pentru ca mai are in conturi milioane de euro. Judecatorii instantei supreme trebuie sa fie extrem de atenti la dosarul lui, pentru ca printre filele acuzarii se afla si parola telefonica cu care se poate face orice operatiune bancara telefonica.

Daniel Tudor spera ca supravegherea dosarului sa fie minutioasa, pentru ca cineva de rea credinta sa nu se foloseasca de ea pentru a-i goli conturile.

Dincolo de acestea, fostul presedinte al Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor trebuie sa isi dovedeasca nevinovatia in acest dosar, in care este acuzat de luare de mita si a fost plasat in arest la domiciliu.

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 15 Martie 2016
Citeste mai multe despre: Daniel Tudor, ASF, sechestru,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed