Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Cum au sarbatorit romanii din toata tara intrarea in Noul An. Orasul in care atmosfera a fost una de Disneyland

Embed:

Haideti sa facem din 2016 un an al prieteniei si impacarii, intr-o lume dezbinata. Sa fim mai buni unii cu ceilalti si sa fim sanatosi, pentru ca impreuna le vom duce pe toate.

La Cluj, primaria a pus la dispozita celor prezenti in Piata Unirii 700 de sticle de sampanie, iar artificiile au creat o atmosfera de...Disneyland. Apoi, au inceput urarile.

In Piata Sfatului din Brasov au fost mii de oameni care s-au bucurat de confetti si lasere. Ca sa sfideze gerul, cunoscatorii nu au plecat de acasa fara bautura. Fascinati, cei mici s-au cocotat pe umerii parintilor si au privit vrajiti spectacolul.

In Poiana Brasov, cerul a fost brazdat de artifici iar privelistea superba.

La Galati, Goran Bregovic a dat tonul. Imbracat cu o haina din blana si cu ochelari care anuntau trecerea in 2016, artistul a facut sa salte pe ritmuri balcanice peste trei mii de oameni.

Joi noapte, in centrul Timisoarei, la picioarele domnisoarelor au stat, elegant, sticlele de sampanie.

La Alba Iulia, focul de artificii a durat cateva zeci de minute. In vechea cetate, trecerea in noul an s-a facut in pasi de dans si costume groase.

In celalalt capat al tarii, in Piata Ovidiu din Constanta, primaria a organizat in premiera un revelion in aer liber. Peste 10.000 de persoane au fost acolo.

La Iasi in schimb vedete au fost cei din trupa BZN.

In Pitesti, a mers de minune muzica simpaticului Mihai Margineanu.

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 1 Ianuarie 2016
Citeste mai multe despre: revelion, anul nou, artificii,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed