Romanii din Italia sar in ajutorul familiei romancei impuscate. Fiul victimei este in stare grava

×
Codul embed a fost copiat

Cutremurati de drama romancei de 44 de ani care a fost ucisa in Italia, romanii din Peninsula vor sa vina in sprijinul familiei. Ei au hotarat sa stranga bani pentru ca trupul bietei femei - impuscate de un fost carabinier - sa poata fi repatriat.

Intre timp, fiul victimei - si el lovit de furia agresorului - este in continuare intr-un spital din Italia, in stare foarte grava.

Craciunul va fi inecat in lacrimi pentru familia unei romance care muncea in Italia. Femeia, in varsta de 44 de ani, a fost impuscata mortal de un italian macinat de o depresie profunda.

Carabinier de profesie, individul a clacat in clipa in care a fost concediat. Pe post de arma a crimei a folosit chiar pistolul de serviciu. Potrivit anchetatorilor, initial, intre calau si romanca ar fi avut loc o discutie aprinsa din pricina unei chirii restante.

Furiei lui smintite i-a cazut victima si propria mama, pe care a declarat ulterior ca a vrut sa o scape de sfarsitul lumii.

Citește și
decapitata paris
RECONSTITUIREA crimei de la periferia Parisului, unde o romanca de 20 de ani a murit decapitata
Pedeapsa primită de doctorița din Suceava judecată pentru că a luat mită de la 280 de pacienți bolnavi de cancer în 20 de zile

"Saraca mea fata, s-a dus sa munceasca acolo, cine ma mai ajuta acum?", a spus mama fetei.

Telefonul primit din Italia de la nepotul cel mic a ingenunchiat-o pe biata femeie din Neamt. Fiica ei s-a prapadit la marginea oraselului Latina din vestul Italiei.

Dimineata, foarte devreme, italianul a navalit in casa tatalui sau, unde locuia romanca, si a pornit o cearta aprinsa. Disputa legata de o chirie restanta a degenerat intr-un conflict violent, iar italianul a scos pistolul si a tras. Elena Tudose a murit pe loc.

Fiul ei Andrei, de 19 ani, impuscat in cap, a fost operat de urgenta, dar starea lui ramane critica. Autoritatile au fost alertate chiar de o romanca, chiriasa in aceeasi casa. Ea traieste doar pentru ca asasinul a ramas fara gloante.

In schimb a apucat sa il raneasca si pe iubitul Elenei Tudose, roman si el. Singurul pe care l-a crutat a fost baiatul cel mic al Elenei.

Alina Carabus, Comunitatea romanilor din Latina: "L-a impuscat pe Andrei, baiatul cel mic de 19 ani si cand sa-l impuste si pe Radu s-au terminat proiectilele, gloantele... Dupa aceea, a iesit din casa. De frica, Radu s-a speriat si a inchis usa. Intre timp, el a incercat s-o sune pe mama lui, care trebuia sa ajunga acasa de la tura de noapte."

Pentru ca era foarte aproape de casa, femeia nu a raspuns la telefon. S-a intalnit in curte cu suspectul inarmat, care n-a crutat-o. Elena Tudose a murit pe loc. Fiul ei, Andrei, a fost transportat la spital si operat de urgenta.

Alina Carabus, Comunitatea romanilor din Latina: "Copilul a fost impuscat in cap, i s-a extras proiectilul. Nu sunt semne vitale, niciunul. Nu mai bate nici macar inima si au declarat moarte cerebrala. Nu-l mai pot salva. Numai un miracol de la Dumnezeu il mai poate salva."

"Baietul cel mic asistat la toata scena", a spus o prietena de familie.

Tinta furiei necontrolate a italianului nu au fost doar chiriasii romani. In toiul noptii, inainte de a ajunge la ei, barbatul si-a ucis si mama, in varsta de 69 de ani.

"A innebunit. A avut un moment de nebunie...Nu mai dormea noaptea", a spus tatal italianului.

Imediat dupa ce s-a aflat de impuscaturi, politia a instituit baraje de control la iesirile din localitate, iar un elicopter a survolat zona.

In scurt timp, agresorul a fost prins. Era in stare de soc si le-a spus anchetatorilor ca nu mai dormise de trei zile pentru ca si-a pierdut locul de munca. A spus ca a vrut sa isi scape mama de ....sfarsitul lumii, insa, in privinta romanilor nu a avut nicio explicatie.

"Nu a fost un act rasist premeditat. A fost o inlantuire de actiuni haotice pe fondul unor grave probleme psihice", a spus reprezentantul politiei din Latina.

Pentru ca sunt oameni sarmani, cei din Neamt nu au bani sa o aduca acasa pe Elena Tudose.

Cazul seamana izbitor cu cel petrecut in urma cu cateva saptamani la periferia Parisului. Atunci, un francez care fusese concediat a jurat ca o sa omoare primul om care o sa ii iasa in cale. A avut acest ghinion tot o romanca, mama a 3 copii.

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
Citește și...
O romanca de 28 de ani, spulberata sub ochii fiicei ei, in Portugalia.
O romanca de 28 de ani, spulberata sub ochii fiicei ei, in Portugalia. "Soferul nici nu s-a uitat"

Moartea unei tinere mame de 28 de ani, in urma unui tragic accident rutier petrecut in Portugalia, a indoliat o comunitate din Vatra Dornei impresionata de drama.

RECONSTITUIREA crimei de la periferia Parisului, unde o romanca de 20 de ani a murit decapitata
RECONSTITUIREA crimei de la periferia Parisului, unde o romanca de 20 de ani a murit decapitata

Dezvaluire socanta in cazul romancei de 20 de ani gasita decapitata la periferia Parisului.

Ultimul mesaj postat pe Facebook de romanca de 20 de ani care a murit decapitata langa Paris
Ultimul mesaj postat pe Facebook de romanca de 20 de ani care a murit decapitata langa Paris

Final infricosator pentru o tanara din Galati, mama a trei copii.

Recomandări
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia

Armata Ucrainei a decis să retragă una dintre armele pe care i le-a furnizat Washingtonul, după ce s-a constatat că este vulnerabilă în timpul atacurilor rusești.

Motivele pentru care procurorii au decis să vină acasă la Ion Iliescu, ca să-i aducă la cunoștință urmărirea penală
Motivele pentru care procurorii au decis să vină acasă la Ion Iliescu, ca să-i aducă la cunoștință urmărirea penală

Ion Iliescu devine oficial suspect în dosarul Mineriadei din 13-15 iunie 1990, pentru infracțiuni contra umanității.

Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump.
Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump. "Fără ea, nu vei face nimic, devii un președinte onorific"

Curtea Supremă a SUA a dezbăutut, joi, imunitatea penală a lui Donald Trump. Majoritar conservatoare, aceasta a părut să respingă argumentele candidatului republican la Casa Albă.