Ultimul mesaj postat pe Facebook de romanca de 20 de ani care a murit decapitata langa Paris

Ultima actualizare: 12-12-2013 06:43

Final infricosator pentru o tanara din Galati, mama a trei copii.

 

Femeia a fost gasita decapitata la marginea Parisului. Era plecata din luna august ca sa-si faca un rost si sa isi intretina familia amarata. Cand au primit poza pentru identificare, parintii ei au suferit un soc. Si mai tulburator este faptul ca nu au bani sa ii aduca acasa trupul.

 

Dupa ce s-a despartit de tatal lor Maria a vrut o viata mai buna pentru cei trei copii ai ei. Pentru ca aici i-a fost imposibil sa razbata a decis sa plece in vara la Londra si sa isi caute ceva de munca.

Era extrem de nefericita si nu s-a ferit sa scrie despre asta inclusiv pe contul ei de socializare:

"De ce m-am nascut sa ma chinuiesc, de ce m-am nascut sa te iubesc, poate viata mea n-ar fi fost daca nu iubeai pe altcineva.... Cand vreau s-adorm, tu imi furi visele. O inima trista e tot ce mai am. De ce Doamne sunt facuta sa sufar, cu ce am gresit?".

Cum in Marea Britanie nu s-a descurcat, tanara s-a mutat la Paris. Le-a spus parintilor ca lucreaza intr-un bar si chiar a inceput sa trimita bani acasa. Nimic nu-i prevestea sfarsitul atat de violent.

"De la politie, dupa ce am dat declaratie, ce sa imi spuna: ca fata mea este moarta. A gasit-o intr-o padure.", a declarat Anisoara Mereuta, mama fetei.

Maria a fost gasita decapitata. Politistii nu au deocamdata prea multe indicii despre potentialul asasin. Parintii fetei sunt despartiti si au fost chemati cu randul la politie, pentru a vedea cateva poze cu trupul fiicei lor. Cand a recunoscut-o, tatal a lesinat.

 

"In baza solicitarii formulate de catre Biroul National Interopl, politistii galateni au anuntat familia tinerei cu privire la decesul acesteia.", a declarat Cristina Tatulici, purtator de cuvant IPJ Galati.

Cei din familie spun ca au vorbit ultima oara cu Maria la telefon pe 22 noiembrie. Atunci le-ar fi dat asigurari ca totul este in regula.

"Nu am fost de acord sa plece, n-am lasat-o sa plece.", a declarat mama fetei.

Parintii sunt oameni sarmani. Doi dintre nepoti o fetita de patru ani si un baietel de niciun an, au ramas in grija lor. Un al treilea a fost dat in plasament. Maria era singurul lor sprijin.

"Prima data am cazut. N-am, n-avem bani, n-avem nimica. Nu stiu ce sa fac. As vrea sa o aduc acasa, sa o inmormantez crestineste.", a declarat Gheorghe Mereuta, tatal, fetei.

Costurile cu repatrierea se ridica insa la 4000 de euro.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO