Horoscop 8 septembrie 2017. Taurilor li se cer explicații în viața amoroasă

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop zilnic, prezentat de Neti Sandu. Rezolvări azi. O să facem şi treaba, o să ne distrăm, că e sărbătoare şi o să fim cu inima-mpacata că îmbinam muncă, în cel mai fericit mod, cu distracţia!

Vibraţia zilei este 8 şi o să ne permitem să cheltuim nişte bani, dar cu măsură!

(FECIOARĂ)
Se poate să fiţi în pregătiri, c-aveţi musafiri, vreo zi de naştere, de nume, la voi, la altcineva acasă, ori la restaurant. Puteţi rezolva lucruri şi vechi şi noi şi să plecaţi şi la relaş, zilele astea, dacă n-aţi făcut-o deja, şi o să aveţi un weekend încărcat de evenimente.

(BALANŢA)
O să primiţi un plus de atenţie de la cineva care vrea să fiţi împreună şi e de văzut dacă o să puteţi construi frumos, relaţia. O să staţi la discuţii cu nişte oameni care vor să lucraţi împreună, fie şi în regim de colaborare, dacă nu cu normă întreagă şi sunteţi pe punctul de a perfectă situaţia.

(SCORPION)
E posibil să luaţi nişte bani, poate vă dă cineva înapoi o datorie, şi-o s-aveţi de plimbare, să ieşiţi cu ai voştri în oraş. Poate plecaţi de azi pe undeva dacă vă terminaţi rapid treburile şi o s-aveţi parte de un respiro, poate-l sărbătoriţi pe unul dintre ai voştri la malul mării, sau pe vârf de munte.

Citește și
horoscop
Horoscop 6 septembrie 2017. Capricornii pot primi o vacanță cadou
Nu s-au omorât cu munca, dar au încasat lunar peste 7.000 de euro. Politicienii români cu activitate discretă în Parlamentul European

(SĂGETĂTOR)
Vine în vizită cineva cu care trebuia să vă vedeţi acum vreo lună şi o să petreceţi câteva zile bune, împreună, să vă destindeţi. O să puteţi ajunge la destinaţia mult visată pentru c-abia acum găsiţi un mijloc de transport, sau cazare, să rămâneţi şi peste noapte încă o zi, două.

(CAPRICORN)
Poate mai încasaţi de undeva nişte bani şi-o să le faceţi cinste prietenilor şi cu şi fără prilejul onomasticii de azi. Poate-ati reparat, în sfârşit, maşina, ori luaţi trenul şi vă duceţi la rude, la prieteni, să profitaţi de faptul că e sărbătoare, timp frumos şi-aveţi chef de ducă.

(VĂRSĂTOR)
Cineva care nu vrea să vă piardă o să vă invite într-o staţiune de agrement, sau doar la o cafea ca să revigoraţi relaţia. O s-aveţi de perfectat nişte acte şi ar fi bine să luaţi toate semnăturile până la încheierea programului, să nu lăsaţi pe săptămâna viitoare legalizările.

(PEŞTI)
Poate bateţi palma pentru un contract de muncă, ori ca să vă cumpăraţi o locuinţă şi o să fiţi încântaţi de situaţie. O să recuperaţi nişte bani pe care i-aţi împrumutat unor prieteni şi-o s-aveţi de buzunar, să vă deplasaţi spre mare, munte, sau prin împrejurimi, după buget.

(BERBEC)
O persoană tânăra va da iarăşi târcoale, în speranţa c-o să acceptaţi să ieşiţi la plimbare, la cafea, şi pare să fie un sentiment reciproc, acolo. Noutăţi care-or să vă ţină într-o stare de agitaţie, dar o să şi rezolvaţi o serie de lucruri de care, pân-acum, nu v-aţi putut atinge.

(TAUR)
Poate vi se cer nişte explicaţii referitoare la relaţia voastră sentimentală şi or să dispară suspiciunile de orice fel. Din banii strânşi o să vă aranjaţi casă şi poate faceţi şi o trataţie pentru inaugurare, sau c-aveţi un sărbătorit în familie, poate e ziua voastră de nume.

(GEMENI)
E posibil să primiţi nişte cadouri de casă nouă sau pentru c-aţi încheiat curând zugrăvitul, reparaţia casei. Or să vă invite nişte prieteni la o masă festivă, că e ceva de sărbătorit şi poate fi în localitatea vecină, sau chiar mai departe locul cu pricina.

(RAC)
Poate-ati strâns bani pentru vreo taxă, un impozit şi dacă va mai rămâne ceva o să-i scoateţi pe ai voştri la aer, la plimbare, la masă, undeva. Poate umblaţi după semnături şi parafe pentru înscriere, sau ca să daţi o fugă în străinătate, e ceva apărut din senin şi care promite să vă reuşească.

(LEU)
Vi se propune o colaborare şi dacă nu vă simţiţi epuizaţi o să v-apucaţi de treabă şi-o să vă suplimentaţi veniturile. Se poate să găsiţi o soluţie până luni, referitoare la banii de care aveţi nevoie, îi cereţi unei bănci sau faceţi un consiliu de familie şi scoateţi din rezervele alor voştri.

 

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Declarația momentului: ”Simona Halep rămâne suspendată pentru dopaj!”
NEWS ALERT Declarația momentului: ”Simona Halep rămâne suspendată pentru dopaj!”
Citește și...
Horoscop 7 septembrie 2017. Zodia care astăzi primește o veste uriașă legată de bani
Horoscop 7 septembrie 2017. Zodia care astăzi primește o veste uriașă legată de bani

Horoscop 7 septembrie 2017, prezentat de Neti Sandu. O să ne găsim un loc mai bun de muncă, o să rezolvăm tot felul de chestiuni legate de serviciu şi o s-avem grijă şi de sănătate, să ne fie, şi nouă şi alor noştri bine pe toate planurile.

Horoscop 6 septembrie 2017. Capricornii pot primi o vacanță cadou
Horoscop 6 septembrie 2017. Capricornii pot primi o vacanță cadou

Horoscop zilnic, prezentat de Neti Sandu. Se-ntâmplă lucruri pe care le-aşteptam de multă vreme şi pe care le-am tot pregătit, ca să fim siguri c-or să ne iasă. E bine să fim pe fază ca să iasă totul la mare artă.

Recomandări
Îl va convinge Klaus Iohannis pe Joe Biden să-l susțină pentru șefia NATO? Ce cred analiștii politici
Îl va convinge Klaus Iohannis pe Joe Biden să-l susțină pentru șefia NATO? Ce cred analiștii politici

Klaus Iohannis va fi primit la Casa Albă de președintele american, Joe Biden. Șeful statului este la Washington într-o scurtă vizită, pentru a marca 20 de ani de când România a aderat la NATO.  

Ce jura Putin la învestirea sa ca președinte, în 2000. A promis să „păstreze și să dezvolte democrația”
Ce jura Putin la învestirea sa ca președinte, în 2000. A promis să „păstreze și să dezvolte democrația”

Vladimir Putin a depus jurământul ca președinte al Federației Ruse. Și-a început, astfel, cel de al cincilea mandat, într-un moment în care pare tot mai sigur de victoria de pe frontul din Ucraina.

Facturile la gaze pentru lunile martie și aprilie sunt cu până la 20% mai mici față de plafonul stabilit de autorități
Facturile la gaze pentru lunile martie și aprilie sunt cu până la 20% mai mici față de plafonul stabilit de autorități

După o iarnă blândă, facturile la gaze arată mai bine în această primăvară. Mai mulți furnizori și-au anunțat clienții că pentru martie și aprilie prețurile sunt cu până la 20% mai mici față de plafonul stabilit de autorități.