Horoscop 7 septembrie 2017. Zodia care astăzi primește o veste uriașă legată de bani

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 7 septembrie 2017, prezentat de Neti Sandu. O să ne găsim un loc mai bun de muncă, o să rezolvăm tot felul de chestiuni legate de serviciu şi o s-avem grijă şi de sănătate, să ne fie, şi nouă şi alor noştri bine pe toate planurile.

 

FECIOARA
Va daţi întâlnire cu cineva care o să fie alături de voi, poate vă aflaţi la început de drum într-o relaţie şi o să va meargă bine. E posibil să luaţi nişte bani de pe urmă unei colaborări sau poate vindeţi ceva care v-aduce o suma în cont şi o s-aveţi un confort financiar.

BALANŢĂ
Sfera partenerială e deschisă şi la voi şi o să-şi facă cineva curaj să vă invite la o cafea, la o plimbare, în speranţa c-o să puteţi avea o relaţie. Poate bateţi palma pentru o afacere sau o s-aveţi, măcar, o discuţie de principiu ca să vedeţi dacă mergeţi în aceeaşi direcţie, că pană acum nu părea să fie aşa.

SCORPION
O ieşire în societate, poate fi o aniversare care se cere sărbătorită sau se logodesc nişte prieteni, au cununia civilă. O să vă bucuraţi de vizita unor persoane dragi care au ceva important să vă comunice, poate vă invită la o nuntă, la un botez sau să le treceţi pragul în noua lor casă.

Citește și
horoscop
Horoscop 5 septembrie 2017. Gemenii îşi consolidează relaţia sentimentală
Ce a pățit jurnalista care a filmat ultimele imagini cu Aleksei Navalnîi în viață

SĂGETĂTOR
Se poate să luaţi bani, un premiu, să câştigaţi un pariu sau să va bucuraţi de o atenţie specială din partea cuiva care vă iubeşte. Se poate să va puneţi de acord cu partenerii de afaceri în privinţa banilor pe care-i veţi primi şi o să decurgă totul în bune condiţii, o să faceţi echipa.

CAPRICORN
Poate faceţi rezervare la o piscină, la SPA, ori va duceţi la malul marii în week-end sau la munte, să va relaxaţi. Aţi putea obţine o aprobare, o suplimentare de credit sau o fi ceva de lucru pentru perioada care urmează şi care se poate prelungi dacă o să aveţi rezultate foarte bune.

VĂRSĂTOR
Se conturează un proiect care v-ar aduce bani în plus şi e posibil să devină jobul vostru permanent şi nu o colaborare. Or să va ia prin surprindere planurile partenerului de cuplu şi după ce o să cântăriţi bine de tot situaţia o să-i spuneţi cu ce sunteţi de acord şi cu ce nu.

PEŞTI 
Un tete a tete cu cineva de la care aşteptaţi un răspuns şi o să aflaţi ce se-ntâmpla cu relaţia voastră sentimentală. O să reglaţi şi situaţia financiară, cereţi o suplimentare de credit sau poate aţi făcut rost de bani dintr-o vânzare şi stingeţi un împrumut uriaş şi răsuflaţi şi voi uşuraţi.

BERBEC
Poate-i faceţi o surpriză partenerului de cuplu, ieşiţi la masă în oraş, la un eveniment monden, e momentul să-l impresionaţi. Ar avea de unde să va între nişte bani şi poate organizaţi ceva pentru week-end, un party, o plecare într-o staţiune de agrement că să va deconectaţi împreună cu ai voştri.

TAUR
O să fie în continuare mult de lucru la serviciu, dar vor fi şi satisfacţii, atât materiale, cât şi sufleteşti. O să reluaţi o activitate care să va dezmorţească, să va recăpătaţi tonusul care va face să fiţi inventivi, să iasă muncă de mare inspiraţie din mâinile voastre.

GEMENI
Viaţa sentimentală se rescrie frumos şi o să aveţi parte de afecţiune, era glaciară se sfârşeşte în curând. Din banii strânşi o să luaţi nişte lucruri pentru casă, poate chiar v-aţi mutat, sau acum se-ntâmpla treaba asta şi o să va bucuraţi de acest nou început.

RAC
Poate strângeţi bani de taxe şcolare, va pregătiţi şi de vreun examen sau copiii voştri au de dat vreun test, vreo reexaminare. O să le veniţi de hac demersurilor birocratice, luaţi semnături, avansaţi cu actele pe care le-aţi dus cine ştie de când la semnat şi o să va dezvoltat frumos.

LEU
O să câştigaţi mai mulţi bani dacă va mai luaţi ceva de lucru în particular şi o să va puteţi duce în plimbare în week-end-uri. E animaţie în zodia voastră şi o să va apucaţi de mai multe lucruri, energie aveţi, chef să prindeţi o avansare iarăşi aveţi şi totul o să decurgă frumos, o să vedeţi.

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Cum a fost surprins Dani Alves la trei zile după ce a ieșit din închisoare
FOTO Cum a fost surprins Dani Alves la trei zile după ce a ieșit din închisoare
Citește și...
Horoscop 6 septembrie 2017. Capricornii pot primi o vacanță cadou
Horoscop 6 septembrie 2017. Capricornii pot primi o vacanță cadou

Horoscop zilnic, prezentat de Neti Sandu. Se-ntâmplă lucruri pe care le-aşteptam de multă vreme şi pe care le-am tot pregătit, ca să fim siguri c-or să ne iasă. E bine să fim pe fază ca să iasă totul la mare artă.

Horoscop 5 septembrie 2017. Gemenii îşi consolidează relaţia sentimentală
Horoscop 5 septembrie 2017. Gemenii îşi consolidează relaţia sentimentală

Horoscop prezentat de Neţi Sandu. O să primim răspunsuri la întrebări, la demersurile pentru un job sau pentru recuperarea unor bunuri şi-o să mergem mai departe cu proiectele de tot felul. Vibraţia zilei este 5 şi e bine să ne aventurăm.

Recomandări
Explozie la Rafinăria Petromidia. Nu s-au înregistrat victime. Reacția companiei | VIDEO
Explozie la Rafinăria Petromidia. Nu s-au înregistrat victime. Reacția companiei | VIDEO

O explozie a avut loc vineri dimineață la Rafinăria Petromidia. La nivelul județului Constanța a fost activat Planul Roșu de Intervenție.

Ce a găsit armata în locul în care a căzut drona militară, în Brăila. Reacția MApN | VIDEO
Ce a găsit armata în locul în care a căzut drona militară, în Brăila. Reacția MApN | VIDEO

Ministerul Apărării Naționale (MApN) anunţă vineri că elemente dintr-o posibilă dronă au fost găsite în Insula Mare a Brăilei.

20 de ani de la aderarea României la NATO, „cea mai puternică alianţă politico-militară din lume”
20 de ani de la aderarea României la NATO, „cea mai puternică alianţă politico-militară din lume”

S-au împlinit 20 de ani de la aderarea României la NATO, iar responsabilii Apărării și politicienii s-au întrecut în mesaje care evidențiază garanțiile de securitate pe care ni le oferă Alianța în contextul războiului pornit de Rusia în Ucraina.