Horoscop 7 septembrie 2017. Zodia care astăzi primește o veste uriașă legată de bani

Ultimul update: Luni 11 Septembrie 2017 15:56
Data publicarii: Joi 07 Septembrie 2017 09:00
Categorie: Horoscop

Horoscop 7 septembrie 2017, prezentat de Neti Sandu. O să ne găsim un loc mai bun de muncă, o să rezolvăm tot felul de chestiuni legate de serviciu şi o s-avem grijă şi de sănătate, să ne fie, şi nouă şi alor noştri bine pe toate planurile.

 

FECIOARA
Va daţi întâlnire cu cineva care o să fie alături de voi, poate vă aflaţi la început de drum într-o relaţie şi o să va meargă bine. E posibil să luaţi nişte bani de pe urmă unei colaborări sau poate vindeţi ceva care v-aduce o suma în cont şi o s-aveţi un confort financiar.

BALANŢĂ
Sfera partenerială e deschisă şi la voi şi o să-şi facă cineva curaj să vă invite la o cafea, la o plimbare, în speranţa c-o să puteţi avea o relaţie. Poate bateţi palma pentru o afacere sau o s-aveţi, măcar, o discuţie de principiu ca să vedeţi dacă mergeţi în aceeaşi direcţie, că pană acum nu părea să fie aşa.

SCORPION
O ieşire în societate, poate fi o aniversare care se cere sărbătorită sau se logodesc nişte prieteni, au cununia civilă. O să vă bucuraţi de vizita unor persoane dragi care au ceva important să vă comunice, poate vă invită la o nuntă, la un botez sau să le treceţi pragul în noua lor casă.

SĂGETĂTOR
Se poate să luaţi bani, un premiu, să câştigaţi un pariu sau să va bucuraţi de o atenţie specială din partea cuiva care vă iubeşte. Se poate să va puneţi de acord cu partenerii de afaceri în privinţa banilor pe care-i veţi primi şi o să decurgă totul în bune condiţii, o să faceţi echipa.

CAPRICORN
Poate faceţi rezervare la o piscină, la SPA, ori va duceţi la malul marii în week-end sau la munte, să va relaxaţi. Aţi putea obţine o aprobare, o suplimentare de credit sau o fi ceva de lucru pentru perioada care urmează şi care se poate prelungi dacă o să aveţi rezultate foarte bune.

VĂRSĂTOR
Se conturează un proiect care v-ar aduce bani în plus şi e posibil să devină jobul vostru permanent şi nu o colaborare. Or să va ia prin surprindere planurile partenerului de cuplu şi după ce o să cântăriţi bine de tot situaţia o să-i spuneţi cu ce sunteţi de acord şi cu ce nu.

PEŞTI 
Un tete a tete cu cineva de la care aşteptaţi un răspuns şi o să aflaţi ce se-ntâmpla cu relaţia voastră sentimentală. O să reglaţi şi situaţia financiară, cereţi o suplimentare de credit sau poate aţi făcut rost de bani dintr-o vânzare şi stingeţi un împrumut uriaş şi răsuflaţi şi voi uşuraţi.

BERBEC
Poate-i faceţi o surpriză partenerului de cuplu, ieşiţi la masă în oraş, la un eveniment monden, e momentul să-l impresionaţi. Ar avea de unde să va între nişte bani şi poate organizaţi ceva pentru week-end, un party, o plecare într-o staţiune de agrement că să va deconectaţi împreună cu ai voştri.

TAUR
O să fie în continuare mult de lucru la serviciu, dar vor fi şi satisfacţii, atât materiale, cât şi sufleteşti. O să reluaţi o activitate care să va dezmorţească, să va recăpătaţi tonusul care va face să fiţi inventivi, să iasă muncă de mare inspiraţie din mâinile voastre.

GEMENI
Viaţa sentimentală se rescrie frumos şi o să aveţi parte de afecţiune, era glaciară se sfârşeşte în curând. Din banii strânşi o să luaţi nişte lucruri pentru casă, poate chiar v-aţi mutat, sau acum se-ntâmpla treaba asta şi o să va bucuraţi de acest nou început.

RAC
Poate strângeţi bani de taxe şcolare, va pregătiţi şi de vreun examen sau copiii voştri au de dat vreun test, vreo reexaminare. O să le veniţi de hac demersurilor birocratice, luaţi semnături, avansaţi cu actele pe care le-aţi dus cine ştie de când la semnat şi o să va dezvoltat frumos.

LEU
O să câştigaţi mai mulţi bani dacă va mai luaţi ceva de lucru în particular şi o să va puteţi duce în plimbare în week-end-uri. E animaţie în zodia voastră şi o să va apucaţi de mai multe lucruri, energie aveţi, chef să prindeţi o avansare iarăşi aveţi şi totul o să decurgă frumos, o să vedeţi.

Horoscop 6 septembrie 2017. Capricornii pot primi o vacanță cadou
Horoscop 6 septembrie 2017. Capricornii pot primi o vacanță cadou
VIDEO PROTVPLUS.RO
horoscop
Horoscop 16 noiembrie 2018. Zodia care are șanse să-și întâlnească partenerul de viață
Horoscop 15 noiembrie 2018. Cei născuți în această zodie încep un proiect care le va aduce bani
Horoscop 14 noiembrie 2018. Zodia care are o perioadă bună în dragoste
Horoscop 13 noiembrie 2018. Cei născuți in această zodie pot primi o mărire de salariu
Horoscop 12 noiembrie. Zodia care începe săptămâna cu o veste bună legată de bani
Horoscop 11 noiembrie 2018. Vești bune pe plan personal pentru nativii acestei zodii
horoscop
Horoscop 10 noiembrie 2018. Foloase materiale câștigate de nativii acestei zodii
Horoscop 9 noiembrie 2018. Zodia care va pierde astăzi o sumă de bani
Horoscop 8 noiembrie 2018. Zodia care va întâmpina astăzi dificultăți financiare
Horoscop 6 noiembrie 2018. Zodia care va primi suma de bani mult așteptată
Horoscop 5 noiembrie 2018. Zodia care va recupera o sumă de bani
Horoscop 4 noiembrie 2018. Zodia care face o alegere extrem de importantă