Horoscop 6 septembrie 2017. Capricornii pot primi o vacanță cadou

Ultimul update: Luni 11 Septembrie 2017 15:56
Data publicarii: Miercuri 06 Septembrie 2017 08:48
Categorie: Horoscop

Horoscop zilnic, prezentat de Neti Sandu. Se-ntâmplă lucruri pe care le-aşteptam de multă vreme şi pe care le-am tot pregătit, ca să fim siguri c-or să ne iasă. E bine să fim pe fază ca să iasă totul la mare artă.

Vibraţia zilei este 6 şi o să ne străduim să facem totul cu măsură!

(FECIOARĂ)
Cu fiinţa iubită aveţi de vorbit între patru ochi să-i vedeţi şi reacţiile atunci când o să-i spuneţi un adevăr. E ceva important pe care vreţi să-l faceţi cunoscut unor parteneri de afaceri ca să vă meargă şi mai bine din punct de vedere profesional - vedeţi cum îl spuneţi.

(BALANŢA)
Vi se fac promisiuni de ascensiune în carieră şi o să vă convingeţi de faptul că e posibil să se-ntâmple aşa ceva în scurt timp. O să câştigaţi mai mulţi bani de la serviciu, poate pentru că veţi accepta ceva - în plus - de lucru, şi pentru că aveaţi nevoie de bani, dar şi pentru că vi se potriveşte munca respectivă.

(SCORPION)
O să puteţi avea şi voi copii, nu trebuie decât să vă doriţi din toată fiinţa şi să vedeţi cum se-ntâmplă totul după cum aţi visat. Un redivivus în viaţa amoroasă, e cineva care vrea să trăiţi împreună, să mai lăsaţi fiecare de la voi că să vă puteţi armoniza.

Horoscop 4 septembrie 2017. Balanţele au şanse mari să se îmbogăţească

(SĂGETĂTOR)
Poate vă conving nişte angajatori să vă alăturaţi grupului lor să câştigaţi nişte bani în particular, să vă puteţi mişca în week-end. Or s-apară situaţii neaşteptate la serviciu şi aţi putea profita de conjunctură să le cereţi şefilor ce aveaţi nevoie de multă vreme, printre care şi bani.

(CAPRICORN)
E posibil să vi se facă un cadou - o plecare într-un city break, la distracţie - şi să vă faceţi la repezeală bagajele. O să vă daţi întâlnire cu multă lume ca să schimbaţi impresii, poate puneţi la cale o plecare în excursie şi nu vreţi să rămână ceva neluat în calcul.

(VĂRSĂTOR)
Se poate să reluaţi o negociere de data asta să bateţi palma, pentru că vi s-au respectat doleanţele. O să descoperiţi o sursă de bani cu care-o să vă puteţi duce într-o scurtă vacanţă, sau să-i trimiteţi pe copii într-o plimbare cu autocarul la munte sau la mare.

(PEŞTI)
Cineva de care vă e dor revine pentru c-a mai rămas ceva dintr-o veche relaţie şi poate o continuaţi frumos. O serie de lucruri la care nu v-aţi fi aşteptat se pot întâmpla pe parcursul zilei şi să daţi ochii cu multă lume care vrea câte ceva de la voi.

(BERBEC)
Poate angajaţi nişte meseriaşi să vă zugrăvească apartamentul, să vă repare, să monteze câte ceva, să fie totul - luna! Vă daţi acordul pentru un proiect care o să vă ţină în priză şi o să faceţi rost de o sumă importantă de bani, cu care o să luaţi diverse lucruri pentru casa.

(TAUR)
Poate o să vă faceţi abonament la o sală de sport, sau să cultivaţi un hobby care să v-ajute să vă puneţi în valoare creativitatea. O s-aveţi parte de nişte câştiguri care v-ar face viaţa mai frumoasă, v-ar scăpa de nişte frustrări şi aţi face lucruri care vă plac, vă destind.

(GEMENI)
O să mai cheltuiţi nişte bani ca să înlocuiţi nişte piese uzate de prin casă, ori în curte mai luaţi un şezlong, un hamac să vă simţiţi bine. O invitaţie la plimbare, poate e ziua cuiva de naştere şi o să fie o atmosferă destinsă, probabil o să vă mai faceţi şi alţi prieteni.

(RAC)
Poate-ati fost scutiţi de nişte taxe, de o amendă, s-a revocat un ordin şi vă rămân banii în buzunar. Poate v-aţi decis să cereţi mai mulţi bani unui angajator, ca să n-aveţi ce regreta după-aceea, c-aşa vă apreciaţi voi muncă, la nivelul asta- financiar.

(LEU)
Se poate să vă găsiţi ceva de lucru şi în particular şi să le faceţi mici surprize alor voştri, lucru care, pân-acum, nu prea era posibil. Se pare c-a venit scadenţa şi o să vă primiţi înapoi banii care s-au rătăcit, sau, în mod intenţionat v-au fost reţinuţi pe ici, pe colo.

Horoscop 5 septembrie 2017. Gemenii îşi consolidează relaţia sentimentală

Horoscop 5 septembrie 2017. Gemenii îşi consolidează relaţia sentimentală

VIDEO PROTVPLUS.RO

horoscop

Horoscop 18 iulie 2018. Zodia care va primi o ofertă de muncă din străinătate

Horoscop 17 iulie 2018. Zodia care va primi o mărire de salariu

Horoscop 16 iulie 2018. Zodia care ia o decizie importantă în viața personală

Horoscop 15 iulie 2018. Zodia pe care o așteaptă cheltuieli neprevăzute

Horoscop 14 iulie 2018. Zodia care va avea surprize plăcute pe plan financiar

Horoscop 13 iulie 2018. Cine primește o sumă de bani neașteptată

horoscop

Horoscop 12 iulie 2018. Împliniri pe plan sentimental pentru nativii din zodia Taur

Horoscop 11 iulie 2018. Nativii din zodia Leu vor avea parte de câștiguri financiare

Horoscop 10 iulie 2018. Cei născuți în această zodie pot începe o activitate profitabilă

Horoscop 9 iulie 2018. Sarcini noi la locul de muncă pentru nativii din zodia Rac

Horoscop 8 iulie 2018. Cei născuți în această zodie pot întâlni persoana cu care se vor căsători

Horoscop 7 iulie 2018. Zodia care are șanse uriașe să-și întâlnească azi jumătatea