"MasterChef", competitia este de doua ori mai delicioasa. Din toamna, show-ul va fi in portie saptamanala dubla, la ProTV

MasterChef

Din septembrie, "MasterChef" aprinde gustul competitiei intr-un sezon nou cu un numar total de 25 de episoade, difuzate de doua ori pe saptamana, in prime time.

Astfel, comparativ cu sezoanele precedente, ProTV va aduce celor de acasa de doua ori mai mult spectacol, pus pe scena celui mai impresionant reality cooking show din Romania. Noul sezon "MasterChef" a pregatit in premiera probe noi, ingenioase, dar in acelasi timp extrem de solicitante, care vor necesita multa indemanare din partea concurentilor.

Mii de participanti si-au incercat norocul si s-au prezentat la preselectiile din vara, punandu-si in valoare, cum au putut mai bine, veleitatile gastronomice in fata noului juriu MasterChef. Pe cei mai buni ii vom putea urmari, din toamna, in lupta pentru mult ravnitul sort.

Juriul format din chefii FOA, Adrian Hadean si Patrizia Paglieri va ridica mingea la fileu concurentilor si ii va provoca intr-un duel al talentului, rezistentei si creativitatii culinare.

Cu o imagine proaspata si un format nou cu mult mai incitant si impredictibil, realizat la cele mai inalte standarde de calitate, "MasterChef" este pe cale sa schimbe din nou cursul vietilor celor inscrisi in cea mai dura si solicitanta competitie culinara. Cei care vor pasi in bucataria "MasterChef", trebuie sa demonstreze ca au idei creative pentru retete de succes, altfel vor fi trimisi acasa fara ezitare.

Citește și
Juriu MasterChef
Au gatit pentru vedete de la Hollywood si au invatat oamenii sa manance sanatos. Portretul noilor jurati MasterChef
De ce „urăște” Donald Trump Ucraina. În 2019 i-a spui lui Zelenski: „Ucraina știe multe despre asta”

Concursul, care imbina intr-un mod unic suspansul, emotia si pasiunea fara limite intr-un mix de senzatii si momente complesitoare, va deveni si mai antrenant.

Pana in prezent, "MasterChef" a dedicat telespectatorilor trei sezoane in care amatorii de bucatarie au dovedit ca pot fi adevarati artisti culinari si un altul in care vedetele de la noi au lasat lumina reflectoarelor si au trecut in fata plitelor si a cuptoarelor incinse, in editia speciala "MasterChef: Proba Celebritatii". Telespectatorii sunt invitati sa savureze grandoarea show-ului in adevarata lui maiestrie si sa nu rateze niciun episod din cursa pentru titlul de "MasterChef".

Despre juriul "MasterChef":

Patrizia Paglieri, de origine italiana, din San Remo, este supranumita si Liza Minnelli, datorita asemanarii cu faimoasa diva. Cu o personalitate carismatica si plina de viata, Patrizia este insa dura in bucatarie, ridicand foarte sus standardele de calitate ale restaurantelor pe care le conduce. Ea a ajuns in Romȃnia in anul 1999, impreuna cu parintii, cand au fondat primul restaurant de familie in Buftea. Acum, declara ca in Romania se simte acasa, iar in Italia calatoreste doar o data pe an.

Adrian Hadean lucreaza de peste 15 ani in arta culinara si a fost gazda mai multor emisiuni TV de profil, difuzate pe posturi locale si nationale. In 2003 publica prima sa carte gastronomica, "Sare si piper", iar din 2004 incepe mai multe stagii de pregatire profesionala in bucatarii din Europa (Spania, Franta, Germania) si din Asia (Singapore, Malaezia, Thailanda). In 2011, a propus si implementat programul de responsabilitate sociala "Farfurii curate", care promoveaza alimentatia sanatoasa in gradinitele din Cluj-Napoca.

Florin Scripca face parte din celebra echipa Flavours si, in prezent, coordoneaza bucatariile unora dintre cele mai apreciate locuri din Bucuresti: Biutiful, Fratelli, Le Bistro sau Willbrook Platinum Center. Florin impresioneaza prin dedicare si seriozitate, dar si prin carisma si simt al umorului. In ultimii 10 ani, a urmat mai multe cursuri de perfectionare in Marea Britanie, la Londra, in Oxfordshire, in cadrul companiei de catering "Jamie Oliver’s Fabulous Feasts" si in Exeter, la ferma bio de carne "Pipers Farm", si in Franta, la "Cantine du Faubourg" din Paris.
 

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
Citește și...
Nicusor Coroama de la
Nicusor Coroama de la "MasterChef" si sotia lui, Geta, la un an de la scandalul care a socat pe toata lumea. Cum se inteleg

Nicusor Coroama, fostul concurent de la "MasterChef" a facut o figura nedemna intr-o emisiune, atunci cand i-a vorbit foarte urat sotiei lui, crezand ca nu-l aude nimeni. Cei doi par sa fi lasat in urma trecutul si arata ca sunt fericiti impreuna.

Au gatit pentru vedete de la Hollywood si au invatat oamenii sa manance sanatos. Portretul noilor jurati MasterChef
Au gatit pentru vedete de la Hollywood si au invatat oamenii sa manance sanatos. Portretul noilor jurati MasterChef

Patrizia Paglieri, Adrian Hadean si Florin Scripca, cei trei noi jurati de la Masterchef, spun ca pasiunea amestecata cu o portie dubla de fantezie si una tripla de suflet compun personalitatea unui adevarat chef.

"MasterChef" are din toamna un nou juriu de exceptie: Patrizia Paglieri, Adrian Hadean si Florin Scripca

Bucuresti, 2 iulie 2014 - "MasterChef", cel mai puternic show culinar din Romania, revine in toamna cu un nou sezon, ce se bucura de prezenta unui juriu spectaculos.

Recomandări
Întâlnire de taină la Damasc. Presa din Siria: Șeful Serviciului Secret din România, față în față cu Bashar al-Assad
Întâlnire de taină la Damasc. Presa din Siria: Șeful Serviciului Secret din România, față în față cu Bashar al-Assad

Un diplomat european a dezvăluit, miercuri, pentru Syria TV, că Serviciului Secret din România a vizitat Siria și s-a întâlnit cu președintele Bashar al-Assad și cu directorul serviciilor de informații siriene, Hossam Luke.

Tehnologia care poate apăra România în cazul unui atac cu rachete balistice. A fost testată cu succes de Israel și SUA
Tehnologia care poate apăra România în cazul unui atac cu rachete balistice. A fost testată cu succes de Israel și SUA

Israelul și Statele Unite au folosit pentru prima oară într-o situație reală interceptoarele de rachete balistice împotriva proiectilelor lansate de Iran.

România, mamă vitregă pentru elevi. „Masa caldă” e, de fapt, rece în peste 60% din cazuri. Nu toți copiii o primesc
România, mamă vitregă pentru elevi. „Masa caldă” e, de fapt, rece în peste 60% din cazuri. Nu toți copiii o primesc

"Masa caldă" în școli este în peste 60% din cazuri un sendviș sau un pachet cu hrană rece. Programul național funcționează doar într-o treime dintre școlile alese de Ministerul Educației, care dă vina pe incompetența autorităților locale.