Primarul din Feldru sustine ca fiul sau, fin al lui Geoana, divorteaza intrucat sotia a votat cu PDL

Alegeri

Primarul comunei Feldru, Stefan Sangeorzan (PSD), care s-a aflat in fruntea comunei 12 ani, dar a pierdut in fata candidatului PDL, sustine ca fiul sau, care l-a avut nas de cununie pe Mircea Geoana, a inaintat divort din cauza ale

Mai exact, el afirma ca fiul sau, care l-a avut nas de cununie pe Mircea Geoana, a inaintat divort intrucat sotia sa si familia ei au votat candidatul PDL.

Primarul in exercitiu al comunei Feldru, Stefan Sangeorzan, a facut mai multe marturisiri, miercuri seara, la stadionul Gloria Bistrita, dupa ce echipa Pro Somes Feldru, pe care a sustinut-o in timpul mandatului, a pierdut cu 2-3 finala Cupei Romaniei, faza judeteana, in fata echipei Viitorul Lechinta.

"Nu credeam niciodata, dupa 12 ani la Primarie, ca se pot baga atatea zeci de miliarde intr-o comuna doar pentru a darama un om si a duce o comuna in opozitie, dar a fost ambitia lui Ioan Oltean (secretarul general al PDL - n.r.). Stiind ca nu mai are nimic de castigat in Bistrita-Nasaud, a avut o miza pentru doi primari, cel din Feldru, adica subsemnatul, si cel din Sant, comune in care Mircea Geoana a castigat impotriva lui Traian Basescu (la alegerile prezidentiale -n.r.)", a declarat Stefan Sangeorzan.

El a spus ca liderul PDL Bistrita-Nasaud a incercat sa il "cumpere" inainte de inceperea campaniei electorale, propunandu-i sa candideze pentru PDL.

Citește și
Mai multi indivizi au atacat un convoi al primariei din Santana de Mures
Românii vor plăti mai mult dacă dispar aceste produse. Ce a spus ministrul Agriculturii

"Nu e de vanzare primarul din Feldru, nici omul Stefan Sangeorzan si atunci a venit cu mai multe miliarde sa il darame. Sigur ca a reusit. Din pacate, nu a facut-o singur. Si-au dat mana in comuna la mine cu preotii ortodocsi si pastorii penticostali. A venit chiar si pastorul de pe tara al Bisericii Penticostale, Ciui. Ioan Oltean a stat cinci zile la Feldru si a impartit ziare. Daca in urma cu patru ani castigam alegerile cu 1.600 de voturi, detasat, la 600 de voturi de ei (de PDL - n.r.), acum le-am pierdut avand 1.900 de voturi. Niciodata in Feldru nu a fost asa o participare masiva la vot. Au fost oameni care, cand au vazut 2.000 de lei in casa lor, au venit la vot", a declarat Stefan Sangeorzan.

El a sustinut ca are informatii ca peste 300 de familii au primit cate 2.000 de lei ca sa voteze candidatul PDL, Grigore Tiolan, si a spus ca are martori pentru toate aceste acuzatii pe care le face si va aduce probe in caz de nevoie.

"Eu primar nu voi mai fi niciodata, fiindca pentru aceasta trebuie sa indeplinesc trei conditii: sa vreau eu, sa vrea Dumnezeu si sa vrea oamenii. Prima conditie nu mai exista, nu voi mai vrea niciodata. Am 52 de ani si ies cu fruntea sus. Nu am putut crede niciodata ce s-a intamplat la Feldru in noaptea alegerilor, cand vreo 300 de oameni, toti sub influenta alcoolului, mi-au aruncat cu pietre in casa", a spus el.

El a declarat ca, in casa, are doi socri care sunt bolnavi, iar sotia lui la fel si nu mai vrea sa isi expuna familia la astfel de intamplari.

"Nu meritam in noaptea alegerilor un astfel de tratament. Vreau sa plec din comuna Feldru, acolo unde sunt mosii si stramosii mei. Nu stiu unde sa ma duc fiindca nu am nicio garsoniera in alta parte, nici eu, nici copiii mei", a declarat Sangeorzan, care a adaugat ca, deocamdata, amana decizia de a se muta fiindca intentioneaza sa continue lupta impotriva PDL.

El a spus ca, desi a fost infrant in acest razboi, a decis ca totusi, in toamna, daca USL nu va avea un candidat mai bun, sa intre in cursa pentru un fotoliu de parlamentar pe Valea Somesului Mare, colegiu in care acum deputat este chiar Ioan Oltean.

"Nu am banii lui, dar voi vinde doua terenuri de la parintii mei si voi merge pe urmele lui Ioan Oltean. Voi face tot ce imi sta in putinta fiindca nu pot sa cred ca in 2012 ajung sa cerseasca o paine de la Ioan Oltean, parca el ar fi Dumnezeu, el ne da serviciu, el ne da apa, o sa ne dea si aer pe Valea Somesului. Cred ca e de ajuns pe Valea Somesului. Am fost trei primari care i-am stat in coaste, eu, primarul din sant si cel din Parva. I-a rezolvat pe toti trei. Din pacate, mi-a rezolvat si comuna. Acum plang oamenii si imi spun ca au luat bani si au votat impotriva mea", a spus Sangeorzan.

El a spus ca pierderea fotoliului de primar al comunei Feldru a creat adevarate drame chiar si in familia sa, fiul sau Stefan Sangeorzan Jr., al carui nas este Mircea Geoana, inaintand divort intrucat sotia sa si familia acesteia au votat impotriva lui.

"A votat impotriva mea chiar si o nora si familia ei, de a doua zi, feciorul meu a inaintat actiune de divort, dupa cinci ani de casatorie. Deci se intampla drame. Mi-e greu sa vorbesc in fata dumneavoastra despre aceste lucruri, dar sunt reale si ma afecteaza foarte mult", a declarat el.

Stefan Sangeorzan a spus ca, desi e primul pe lista de consilieri a USL, nu va accepta sa fie consilier local la Feldru, ci se va pregati pentru campania din toamna.

Ioan Oltean nu a putut fi contactat pentru a comenta acuzatiile facute de Stefan Sangeorzan, dar, intr-o conferinta de presa care a avut loc luni, el i-a felicitat pe locuitorii comunei Feldru fiindca l-au inlaturat pe Stefan Sangeorzan din functia de primar.

"Le multumesc locuitorilor comunei Feldru pentru ca au sanctionat nu numai lipsa de interes a primarului (Stefan Sangeorzan - n.r.) fata de aceasta comuna in ultimii 12 ani, ci au sanctionat si violenta acestuia. Au sanctionat modul in care s-a purtat pe toata durata campaniei electorale. Este un comportament pe care noi l-am condamnat si iata ca si electoratul a facut acelasi lucru. Iata ca astazi, stefan Sangeorzan nu mai este primarul celei mai mari comune din judetul Bistrita-Nasaud", a spus Ioan Oltean.

In urma cu cinci ani, Mircea Geoana, la vremea aceea presedinte al PSD, a fost nasul de cununie a lui Stefan Sangeorzan Jr. Geoana a venit la Feldru si a participat la nunta, care s-a desfasurat dupa tot ritualul zonei.

Articol recomandat de sport.ro
S-a aflat cauza morții: ce a condus la decesul iubitului Arynei Sabalenka
S-a aflat cauza morții: ce a condus la decesul iubitului Arynei Sabalenka
Citește și...
Sarbatorirea unui primar ales, motiv de scandal.
Sarbatorirea unui primar ales, motiv de scandal. "S-au comportat ca niste haiduci din Evul Mediu"

Esential in viata este sa poti sa pierzi fara sa te incarci de ura. Din pacate insa, nu a fost cazul intr-o localitate din Mures,
unde sarbatorirea primarului ales de la UDMR s-a incheiat cu un scandal monstru si multe vanatai.

Mai multi indivizi au atacat un convoi al primariei din Santana de Mures
Mai multi indivizi au atacat un convoi al primariei din Santana de Mures

Alegerile locale s-au incheiat, dar nu si patimile pe care le starnesc preferintele politice. Intr-o localitate din Mures, mai multi indivizi au tulburat sarbatoarea primarului castigator, tabarand cu pumnii pe un barbat, din anturajul lui.

Lupta pentru voturi: oameni pusi de preot sa jure cu mana pe Biblie ca vor vota un anume candidat
Lupta pentru voturi: oameni pusi de preot sa jure cu mana pe Biblie ca vor vota un anume candidat

Unii candidati au fost in stare sa le promita si luna de pe cer alegatorilor, numai sa le obtina votul. La Iasi, un domn care voia sa devina primar a vrut sa le acorde vaduvelor premii pentru longevitate in casnicie, desi sotii le-au murit de mult.

Recomandări
Cătălin Cherecheș este în drum spre România. Fostul primar din Baia Mare, condamnat la 5 ani de închisoare
Cătălin Cherecheș este în drum spre România. Fostul primar din Baia Mare, condamnat la 5 ani de închisoare

Fostul primar al municipiului Baia Mare Cătălin Cherecheş a fost preluat din Germania şi se află în drum spre România, pentru executarea pedepsei cu închisoarea, fiind condamnat la cinci ani de detenţie pentru luare de mită.  

Se întorc ninsorile. ANM a emis informare de vremea rea pentru toată țara
Se întorc ninsorile. ANM a emis informare de vremea rea pentru toată țara

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, marţi, o informare de vreme rea, cu precipitaţii slabe, dar şi ninsori la munte, însoţite de rafale de vânt, valabilă până joi seara, la nivelul întregii ţări.

„Regele Charles al III-lea al Marii Britanii a murit”. Ambasada Regatului Unit obligată să dezmintă informaţiile false
„Regele Charles al III-lea al Marii Britanii a murit”. Ambasada Regatului Unit obligată să dezmintă informaţiile false

Zvonuri despre moartea regelui Charles al III-lea au înfuriat Ambasada Regatului Unit în Ucraina, după ce informaţii false au circulat în masă pe reţele de socializare şi în unele publicaţii ruseşti şi au determinat-o să reacţioneze în mod oficial.