Sarbatorirea unui primar ales, motiv de scandal. "S-au comportat ca niste haiduci din Evul Mediu"

Ultima actualizare: 06-11-2012 18:37

Esential in viata este sa poti sa pierzi fara sa te incarci de ura. Din pacate insa, nu a fost cazul intr-o localitate din Mures,
unde sarbatorirea primarului ales de la UDMR s-a incheiat cu un scandal monstru si multe vanatai.

Cativa huligani cu alte viziuni politice au atacat masinile din caravana edilului si l-au agresat pe unul dintre soferi.

Camerele de supraveghere au inregistrat scenele extrem de dure.

Scandalul a avut loc in comuna Santana de Mures. In imagini se vede cum mai multi tineri se napustesc asupra convoiul in care se afla primarul victorios.

La un moment dat derbedeii se indreapta spre o furgoneta si il inhata pe cel de la volan.

''Au vrut sa-mi smulga telefonul. M-am aplecat in masina, m-au strans de gat , eu am iesit sa ma apar si din spate am fost agresat", spune victima.

''S-au comportat ca niste haiduci in Evul Mediu cand au iesit dintr-un codru si au atacat convoaie de carute, numai ca aici erau masini", spune Raduly Gyorgy, primar Santana de Mures.

Soferul batut si primarul comunei au depus plangere la politie. Doi dintre huligani au fost retinuti, insa niciunul nu a vrut sa isi explice iesirile violente. Edilul sustine ca atacatorii sunt din tabara celor care au pierdut alegerile.

Autoritatile au descoperit ca inainte de aceasta confruntare corp la corp vandalii au distrus trei dintre camerele de supraveghere si au rupt gardurile unui parc.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO